Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (“Superior Taste Award”) με 2 χρυσά αστέρια στον πιο δημοφιλή και αγαπητό “special” χαλβά του Βόλου, της χαλβαδοποιίας Βόλου Παπαγιαννόπουλου, απονεμήθηκε από τον οργανισμό “International Taste & Quality Institute (iTQi)”.

Πρόκειται για ιδιαίτερα διάκριση, μια και το “iTQi” αποτελεί διεθνή οργανισμό με έδρα τις Βρυξέλλες και, με σκοπό, τη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο “special” χαλβάς της χαλβαδοποιίας Παπαγιαννόπουλου αποτελεί το μοναδικό προϊόν χαλβά, που βραβεύτηκε μεταξύ των ελληνικών προϊόντων που απέσπασαν Βραβείο Ανώτερης Γεύσης στον φετινό διαγωνισμό. Πρόκειται για μια συνταγή της οικογένειας Παπαγιαννόπουλου, η οποία συνδυάζει αγνά και ποιοτικά υλικά με μοναδική γεύση χειροποίητου χαλβά και κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις των καταναλωτών επί δεκαετίες.

Η πρωτοτυπία του δεν περιορίζεται μόνο στο περιεχόμενο αλλά και στη συσκευασία, αφού αποτελεί τον πρώτο χαλβά που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σε κυλινδρική συσκευασία.

Η χαλβαδοποιία Βόλου Παπαγιαννόπουλου παρασκευάζει εδώ και 99 χρόνια χειροποίητο χαλβά, που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους – όχι μόνο στο Βόλο αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.