Tο χρυσό βραβείο που απέσπασε η εταιρία GAGOS ARCHITECTURE & DESIGN, που εδρεύει στη Λάρισα, στα φετινά Retail Interiors Awards 2016, στην κατηγορία Best Interior Design που έλαβαν χώρα στον πολυχώρο Gazarte στην Αθήνα, στις 21 Φεβρουαρίου 2017.

Το βραβείο απέσπασε η εταιρία για τον σχεδιασμό του αρτοζαχαροπλαστείου FARINE στον Βόλο. Στόχος της απονομής ήταν η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης των λιανεμπορικών καταστημάτων της χώρας. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει τη δυναμική του Λαρισαίου Κώστα Γκάγκου και της ομάδας του στον τομέα της ανακαίνισης.

Η GAGOS ARCHITECTURE & DESIGN, με την 20ετή παρουσία της στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design με έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, απέσπασε εύκολα άλλη μια διάκριση, την οποία διεκδικούσαν πολλές εταιρίες του κλάδου, ενώ οι υποψηφιότητες εξετάστηκαν με αυστηρά κριτήρια από ειδική επιτροπή. Το βραβείο παρέλαβε ο Κώστας Γκάγκος με τους συνεργάτες του Νίκο Βάγια και Κώστα Αμανίτη, ο οποίος στο περιθώριο της συνεργασίας του με τους διοργανωτές και τους αξιολογητές, αφού τους ευχαρίστησε, τόνισε πως αυτή η διάκριση αποτελεί επιβράβευση της συστηματικής, διαρκούς και καλά σχεδιασμένης προσπάθειας του ίδιου και της ομάδας του να συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό προσφέροντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και σπάζοντας τα καλούπια του design!