Υποτροφίες για σπουδές σε παιδιά οικογενειών της Λάρισας προερχόμενα από συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους θα απονείμει το ΙΕΚ Δήμητρα.

Το δελτίο Τύπου της επιχείρησης μας ενημερώνει σχετικά:

"Το  Ι.Ε.Κ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με πολυετή εμπειρία στο τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης, αναγνωρίζοντας ότι στη  χώρα μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατεύθυνσης των νέων ανθρώπων στα τεχνικά και τεχνολογικά επαγγέλματα ενώ, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει μία στρατηγική ώστε η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων να κατευθύνονται σε αυτά, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης των αντίστοιχων κλάδων της οικονομίας, αποφάσισε να παρέχει 2 υποτροφίες για δωρεάν σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σε υποψήφιους σπουδαστές – παιδιά οικογενειών που είναι μέλη του Σωματείου καταστηματαρχών κουρέων κομμωτών κομμωτριών ν. Λάρισας και της Ένωσης διπλωματούχων επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας, στις ειδικότητες: Κομμωτική τέχνη, Αισθητική τέχνη και μακιγιάζ, Ποδολογία - Ονυχοπλαστική. 

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 στα γραφεία του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Παλαιολόγου 19, (έναντι πλατείας ΟΣΕ).

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τα Δ.Σ. των Σωματείων, με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.α."