Επανερχόμαστε σε ένα θέμα που από την πλευρά μας το εξαντλήσαμε αλλά το κάνουμε σεβόμενοι την δεοντολογία καθώς η τελευταία μας απάντηση προκάλεσε και ανταπάντηση.

Το thessaliaeconomy.gr έγραψε την Τρίτη 30 Απριλίου 2019, ότι η τοπική εταιρεία αθλητικών ειδών Cougar εξαγόρασε, από την Eurobank που το είχε στην κατοχή της, το ακίνητο στη διασταύρωση των οδών Παπακυριαζή και Ρούσβελτ, στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, όπου στεγάζεται σήμερα το ψητοπωλείο “Άγγελος”.

Όπως γράψαμε εξ΄αρχής, η είδηση ήταν απολύτως διασταυρωμένη χωρίς καν να χρειαστεί να έρθουμε σε επαφή με τον αγοραστή ή την τράπεζα.

Ο ενοικιαστής του ακινήτου, επιχείρηση “ψητοπωλείο Άγγελος”, διαμαρτυρήθηκε με εξώδικο ότι η αποκάλυψη της πώλησης του ακινήτου έβλαψε τα συμφέροντά της. Από την πλευρά μας απαντήσαμε ότι πέρα από την είδηση δεν είχαμε άλλο κίνητρο. Άλλωστε ο αναγνώστης μπορεί να το διαπιστώσει διαβάζοντας το σχετικό θέμα αλλά και την απάντησή μας.

Παρόλα αυτά το “ψητοπωλείο Άγγελος” επανέρχεται με νέα εξώδικη απάντηση την οποία δημοσιεύουμε ακολούθως. Το ύφος και το περιεχόμενο το αφήνουμε στην κρίση σας:

ννννννν