Η εταιρία Νταβαρούκας βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας την περασμένη Τετάρτη με ειδική παρουσίαση στους επιτοίχιους λέβητες Immergas.

Όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας: “Ήταν μια πρωτότυπη ενημερωτική έκθεση για την οικονομία στη θέρμανση και την εξελιγμένη συναφή τεχνολογία που είχε διάρκεια περίπου 10 ώρες για όλο τον κόσμο που κινήθηκε στο κέντρο της πόλης κι έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. 

Τις εντυπώσεις κέρδισε το ειδικά εξοπλισμένο βανάκι της Immergas που τραβούσε τα βλέμματα κι εντός του υπήρχαν όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας σε συνδυασμό με πληροφορίες που έδιναν από κοντά στους Λαρισαίους οι ειδικοί στους επιτοίχιους λέβητες αερίου του Ιταλικού εργοστασίου.

Με μουσική παράλληλα συντρόφευε την εκδήλωση το Radio DeeJay 95,7 ενώ στον κόσμο μοιράστηκαν χιλιάδες δωράκια αναμνηστικά και πολλά μπαλόνια δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα στην κεντρική πλατεία.

Το όνομα Immergas με 40 έτη συνεχών επενδύσεων στην έρευνα, τις τεχνολογικές καινοτομίες και το ανθρώπινο δυναμικό ξεχωρίζει και κερδίζει συνεχώς νέους ευχαριστημένους πελάτες. Το εργοστάσιο απλώνεται σε μια έκταση επιφάνειας 40.000τ.μ. στην Ιταλία και απασχολεί πάνω από 700 άτομα. Η δραστηριότητα της επιχείρησης αφιερώνεται αποκλειστικά στην παραγωγή των λεβήτων θέρμανσης αερίου. Η εμπειρία έχει επιτρέψει στην Immergas να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη γκάμα λεβήτων στην αγορά αερίου. Όλοι οι λέβητες ελέγχονται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής και εξετάζονται αυστηρά πριν φύγουν από το εργοστάσιο.

Αντίστοιχα 40 έτη ιστορίας κι εξέλιξης παρουσιάζει και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Immergas του Νομού Λάρισας η επιχείρηση Ιωάννης Νταβαρούκας και Υιοί ΟΕ. Όνομα πολύ γνωστό για την ευρεία γκάμα κι εξυπηρέτηση σε εργαλεία κήπου ή τεχνιτών, υδραυλικά, σιδηρικά, είδη ψυκτικών και θέρμανσης με τη νέα συνεργασία να φιλοδοξεί άμεσα σε σημαντικό μερίδιο της αγοράς και την παροχή στους συμπολίτες κορυφαίων μοντέλων επιτοίχιων λεβητών αερίου για οικονομική αλλά και οικολογική θέρμανση.

Πληροφορίες: Παλαμιώτη 21-23 Λάρισα, τηλ. 2410 554411, info@davaroukas.gr”  "