Στην οδό Μανωλάκη, στη Λάρισα, βρίσκεται το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison, η οποία ανοίγεται στην περιφερειακή αγορά με υψηλούς στόχους. Η εταιρεία προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, με τα Ελληνικά Πετρέλαια, τον όμιλο Ελλάκτωρ και την ιταλική εταιρεία ενέργειας Edison να είναι οι τρεις βασικοί της μέτοχοι, οι οποίοι είναι όλοι τους κορυφαία ονόματα στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.

Το κατάστημα της Λάρισας στελεχώθηκε με το απαραίτητο δυναμικό και ήδη εκπαιδεύονται πωλητές για όλη τη Θεσσαλία. 

Η εταιρεία κινείται με γνώμονά την προσφορά ελκυστικών υπηρεσιών ενέργειας για τον τελικό καταναλωτή και την επιχείρηση, ενώ προσπαθεί μέσω συνεργειών να εμπλουτίσει το πακέτο των υπηρεσιών αυτών. 

Πρόσφατα, η Elpedison ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την AXA Ασφαλιστική, προσφέροντας τη νέα σειρά προϊόντων Elpedison Protect για ιδιώτες και επιχειρήσεις, τα οποία προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στο λογαριασμό ρεύματος, σε συνδυασμό με δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη πληρωμής του λογαριασμού για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το προϊόν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά ρεύματος.