Αύξηση 11% καταγράφει στο εννεάμηνο η Pizza Fan, η οποία ενίσχυσε κατά 15% το delivery κατά την περίοδο του lockdown, προσλαμβάνοντας 200 διανομείς για τα 80 καταστήματά της, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση. “Δεν μας ταλαιπώρησε οικονομικά η πανδημία, είδαμε ωστόσο ότι άλλαξε λίγο τις συμπεριφορές των καταναλωτών, που έγιναν περισσότερο επιφυλακτικοί στις take away αγορές και εμπιστεύονται περισσότερο το delivery”, αναφέρει o Κωνσταντίνος Αντάρας, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Pizza Fan. 

Η Pizza Fan ενίσχυσε την plant based κατηγορία προϊόντων της, λανσάροντας δύο νέους κωδικούς στο portfolio της με προϊόντα Beyond Meat και, σύμφωνα με τον κ. Αντάρα, στόχος είναι ο περαιτέρω εμπλουτισμός τόσο στην plant based, όσο και στην veggie κατηγορία. “Έχουμε ήδη 18 προϊόντα, που πληρούν τις ανάγκες αυτών των τάσεων, οι οποίες είναι αρκετά σαφείς. Μέσα στο α’ εξάμηνο του 2021 θα έχουμε και νέες συνεργασίες για να τις αναπτύξουμε περισσότερο”.

Το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας αφορά την ανάπτυξη του δικτύου στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό μέσω franchise. Μέσα στο 2020, η Pizza Fan θα ανοίξει άλλα έξι καταστήματα, δύο σε Θεσσαλονίκη (Πυλαία και Εύοσμο) και τα υπόλοιπα στην Αττική, ενώ για το 2021 έχει στόχο να ανοίξει ακόμα δέκα.

Επίσης, πέραν της Κύπρου, που διαθέτει ήδη ένα κατάστημα και αρχές της επόμενης χρονιάς θα ανοίξει και το δεύτερο, ο κ. Αντάρας επισημαίνει ότι είναι σε συζητήσεις για την επέκταση σε • Αυστρία • Αγγλία (Λονδίνο) • Γερμανία (Μόναχο) “Θα το δούμε πιο αναλυτικά από τη νέα χρονιά”, καταλήγει.

Στέλλα Αυγουστάκη