Tην επεκτασή της στη Μέση Ανατολή συνεχίζει η θεσσαλική αλυσίδα Mikel, ανοίγοντας ένα νέο κατάστημα στο Κουβέιτ, και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο The Walk της Ardiya. Περιοχή με ισχυρό ανταγωνισμό, καθώς ήδη λειτουργούν πολλά καταστήματα καφέ, μεταξύ των οποίων και ένα της αλυσίδας Starbucks. Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα Mikel στο Κουβέιτ, μετά από αυτό που λειτουργεί ήδη στον Πύργο Al Tijaria.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία της Λάρισας έχει πλέον σημαντική παρουσία στη Μέση Ανατολή, έχοντας ανοίξει καταστήματα και στην Ιορδανία, το Ομάν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επιπλέον, στην ευρύτερη περιοχή η Mikel διαθέτει παρουσία στην Αίγυπτο, αλλά και στην Τουρκία, που εξελίσσεται σε μία από τις σημαντικότερες για την εταιρεία αγορές, καθώς εκεί διαθέτει πάνω από δέκα καταστήματα, τα περισσότερα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στο εγγύς μέλλον αναμένεται να επεκταθεί και στην Άγκυρα.

Πάντως, τα όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν ο γενικός διευθυντής της Mikel στην Τουρκία, Βολκάν Γκιουντούζ, για 28 καταστήματα έως τον Δεκέμβριο του 2022 δεν επιβεβαιώθηκαν. 

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Σπύρο Πιστικό, FnB Daily)