Την επέκταση της συνεργασίας με νέες εκθεσιακές δράσεις, ανακοίνωσαν χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης, κάνοντας απολογισμό της 11ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωρ- γία και την Κτηνοτροφία «Agro thessaly», που διοργανώθηκε στη Λάρισα το περασμένο φθινόπωρο. 

Η συνεργασία των δύο πλευρών, που κρίθηκε επιτυχής, θα επαναληφθεί με την «Agrothessaly» το 2019, αλλά στο μεσοδιάστημα την ερχόμενη άνοιξη, εξετάζεται το ενδεχόμενο διοργάνωσης έκθεσης που θα αφορά στον αγροτοδιατροφικό τομέα, όπως διευκρίνισε ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης, Παν. Νταής. 

Η έκθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εστιάσει στα αποστάγματα, με αφορμή και τη δυναμική του τσίπουρου της περιοχής και θα διοργανωθεί στα τέλη του ερχόμενου Μαΐου στο Πάρκο του Αλκαζάρ. Οι συζητήσεις για το «φεστιβάλ αποσταγμάτων» στη Λάρισα βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ σήμερα θεωρούνται πρόωρες οι όποιες αναφορές στο πρόγραμμα της διοργάνωσης που θα στοχεύει στον πρωτογενή τομέα.

Ελευθερία