Η μεγάλη μέρα του γάμου σου  φτάνει κι εσύ έχεις ακόμα μερικές μέρες να απολαύσεις την ελευθερία σου παρέα με τις φίλες σου! Αν και οι γυναίκες γενικά αποφασίζουν πιο δύσκολα ένα μπάτσελορ πάρτυ, οι συνθήκες τώρα το ευνοούν ακόμα πιο πολύ, μιας και ο καλός καιρός ενθαρρύνει πρωτότυπες εξόδους με την παρέα που ξεφεύγουν από τα παραδοσιακά και ομολογουμένως λίγο κουραστικά πρότυπα της αναγκαστικής οργάνωσης του μπάτσελορ σε ένα νυχτερινό μαγαζί. 

Σημείωσε τους 5+1 ιδέες που σου προτείνουμε παρακάτω για να περάσεις τέλεια!

1. Λίγες και καλές καλεσμένες

Aν και οι δημόσιες σχέσεις είναι καλές, δεν χρειάζεται να καλέσεις το μισό γραφείο στο πάρτυ σου. Μην ξεχνάς πως πρόκειται για μια αυστηρά προσωπική στιγμή την οποία θέλεις να μοιραστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, επειδή ακριβώς οι στιγμές μπορεί να κρύβουν και προσωπικές αποκαλύψεις, σίγουρα δεν θα ήθελες να παρευρίσκονται άτομα που δεν είσαι σίγουρη για την εχεμύθεια και τη διακριτικότητά τους. Περιορίσου σε μια πριβέ λίστα 5-7 ατόμων, των γυναικών δληαδή με τις οποίες έχεις μοιραστεί τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου μέχρι στιγμής. 

2. Ετοιμάζω ταξίδι

Αν και τα περισσότερα γυναικεία πάρτυ συνήθως περιλαμβάνουν εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά ή treatements ομορφιάς με πολλά cocktails, σου προτείνουμε να πρωτοτυπήσεις και να αναθέσεις στις κολλητές σου την οργάνωση ενός bachelor trip! Στο εξωτερικό οι μονοήμερες ή διήμερες αποδράσεις σε κάποιο όμορφο μέρος αποτελούν κανόνα και συνήθως είναι μια από τις καλύτερες εκπλήξεις που αναλαμβάνουν να κάνουν οι φίλες στη μέλλουσα νύφη. Αν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, μπορείς να προτείνεις μια ημερήσια εκδρομή, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερες ώρες με τις κολλητές σου! 

3. Θεματική διακόσμηση

Στο εμπόριο θα βρεις πολλά εορταστικά αξεσουάρ για να κάνεις ακόμα πιο χαρούμενη την εορταστική ατμόσφαιρα! Πολύχρωμα μπαλόνια με αριθμούς και γράμματα, στέμματα, σαμπάνιες με κομφετί, πυροτεχνήματα, «πικάντικα» σχέδια σε τραπεζομάντιλα/χαρτοπετσέτες/πιάτα και banners, αναλαμβάνουν να δώσουν το έναυσμα για πολύ κέφι στην παρέα.

4. Φωτογραφίες και αναμνηστικά

Όταν τα χρόνια θα έχουν περάσει, σίγουρα θα αναπολείς με νοσταλγία τις στιγμές του μπάτσελορ πάρτυ σου. Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις εξασφαλίσει πολλές φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν και κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις των υπέροχων στιγμών που μοιραστήκατε. Ως επιπλέον αναμνηστικό μπορείς να μοιράσεις στις φίλες σου ένα όμορφο καπελάκι με το όνομά τους ή girly κορνίζα με μια φωτογραφία σας ως πολύτιμα αναμνηστικά!

5. Happenings

Παρόλο που κάποιοι τα θεωρούν κακόγουστα ή και ξεπερασμένα, τα πειράγματα είναι απαραίτητο μέρος της διαδικασίας του πάρτυ. Το πέρασμα από την ανεμελιά της εργένικης ζωής στις υποχρεώσεις του έγγαμου βίου φαίνεται σοβαρή υπόθεση, γι' αυτό έχετε μια ιδανική τελευταία ευκαιρία να το… ελαφρύνετε. Από εξωτικούς χορευτές στοιχήματα και σπασίματα πινιάτας με… τολμηρό περιεχόμενο, μην ξεχνάς πως το γέλιο και η χαρά είναι προτεραιότητες. Σε καμιά περίπτωση μην αφήνεις, λοιπόν, τις αναστολές σου να σε κρατούν πίσω. Διασκέδασε με την ψυχή σου!

6. Παιχνίδια και εκμυστηρεύσεις

Για να κάνεις πιο κεφάτη την ατμόσφαιρα, οργάνωσε παιχνίδια με τις καλεσμένες σου. Από Ταμπού μόνο με γαμήλιες λέξεις και διαγωνισμούς φωτογραφίας ή αστείων βίντεο, μέχρι κρυφτό εσωρούχων και τροχό της τύχης με πικάντικα… tasks, μην αφήσεις στιγμή ανεκμετάλλευτη! Αν και ο γενικός χαρακτήρας ενός bachelorette πάρτυ είναι εορταστικός, υπάρχουν και πιο εσωτερικές πτυχές. Φροντίστε, λοιπόν, να μοιραστείτε τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης και αγάπης που τρέφετε η μία προς την άλλη, ακόμα και αν… μουτζουρωθεί λιγάκι το μακιγιάζ από τη συγκίνηση της στιγμής!

Αποχαιρέτισε λοιπόν την ελευθερία σου που χάνεις δημιουργώντας τις πιο υπέροχες αναμνήσεις με τις κολλητές σου!