Τις πόρτες του στο κοινό ετοιμάζεται να ανοίξει η οινοποιία Τσιλιλή, που εδρεύει στην Ράξα Τρικάλων. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ο θεσμός «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιείται εδώ και χρόνια, ανοίγοντας τις πόρτες των οινοποιείων όλης της Ελλάδας ,στο κοινό. Οι οινόφιλοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν ,στις εγκαταστάσεις των οινοποιείων,  καθώς επίσης και να γευτούν πληθώρα ποικιλιών οίνου. 

Για ακόμη μία χρονιά, η οινοποιία-αποσταγματοποιία Τσιλιλή συμμετέχει στις «Ανοιχτές Πόρτες», ανοίγοντας τις πόρτες της, το Σάββατο 27& τη Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα(11:00-18:00). Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο χώρο του αποσταγματοποιείου, στο οινοποιείο, στο κελάρι, στην εμφιάλωση και τέλος να γευτούν τα κρασιά  BIANCONERO still and sparkling wines, ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ ,τα αγαπημένα ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ & ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΣΙΛΙΛΗ, και φυσικά τις πολυβραβευμένες ετικέτες της σειράς ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ με τα ήρεμα και αφρώδη.

Συγκεκριμένα, στη μεγάλη λίστα των βραβείων της σειράς ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ έρχονται  να προστεθούν και νέες διακρίσεις, από το Βέλγιο και την Αγγλία. Ο διαγωνισμός Concours Mondial Bruxells βράβευσε με χρυσό μετάλλιο το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ CABERNET SAUVIGNON-SYRAH-ΛΗΜΝΙΩΝΑ 2013 ,ασημένιο το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ «24» 2011, και ο διαγωνισμός Decanter έδωσε επτά μετάλλια και διακρίσεις. Αναλυτικά :

-Concours Mondial Bruxells- Gold- Κτήμα Θεόπετρα Cabernet Sauvignon-Syrah-Λημνιώνα 2013(οίνος ερυθρός)

-Concours Mondial Bruxells- Silver- Κτήμα Θεόπετρα “24”Cabernet Sauvignon-Syrah 2011(οίνος ερυθρός)

-Decanter awards:Bronze-Κτήμα Θεόπετρα EDENIA 2014 (αφρώδης οίνος λευκός)

- Decanter awards:Bronze-Κτήμα Θεόπετρα EDENIA 2014 (αφρώδης οίνος ροζέ)

- Decanter awards:Bronze-Κτήμα Θεόπετρα Λημνιώνα 2013 (οίνος ερυθρός)

-Decanter awards:Bronze-Κτήμα Θεόπετρα Vermentino 2016 (οίνος λευκός)

-Decanter awards:Bronze-Κτήμα Θεόπετρα Μαλαγουζιά 2016 (οίνος λευκός)

-Decanter awards: Commended-Κτήμα Θεόπετρα Ασύρτικο  2016 (οίνος λευκός) Decanter awards:Bronze-Κτήμα Θεόπετρα Λημνιώνα-Syrah 2016 (οίνος ροζέ)

Website: www.tsililis.gr 

Decanter Wines  : http://www.decanter.com/

Concours Modial: http://www.concoursmondial.com/en/»