Δες εδώ πως πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τρόφιμα και ποτά, τα οποία δεν κάνουν καλό στο σώμα και την επιδερμίδα τους. Επιπλέον, το κάπνισμα και η ελλιπής ενυδάτωση του οργανισμού δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Το τοπικό λίπος και η κυτταρίτιδα θέλουν αδυνάτισμα, ενώ η σύσφιξη ποδιών και του υπόλοιπου σώματος είναι το επόμενο βήμα που συνήθως ακολουθείται.

Το Version Derma Peptide Slim Perfect Αδυνατιστική Κρέμα Σώματος για Σμίλευση & Αντιγήρανση με Τριπλή Δράση, 150 ml είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο μπορεί να δώσει λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Η άμεση δράση του βασίζεται στο Tripeptide-41 (Lipoxyn). Πρόκειται για ένα βιο-μιμητικό πεπτίδιο με λιπολυτική δράση. Καταφέρνει και διασπά τα τριγλυκερίδια σε γλυκερόλη και λιπαρά οξέα. Με τον τρόπο αυτό την έκφραση των γονιδίων που σχετίζονται με τη λιπογένεση.

Ακόμη, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αναστολή της σύνθεσης και συσσώρευσης λίπους στο σώμα, όπως και στην αναστολή της έκφρασης των γονιδίων λιπογένεσης. Σύμφωνα με μελέτη in vivo, η οποία έγινε σε 18 γυναίκες, ηλικίας 19-62 ετών, υπήρξε σημαντική κλινική βελτίωση στην όψη της περιοχής εφαρμογής έπειτα από χρονικό διάστημα οκτώ εβδομάδων με χρήση κρέμας με Lipoxyn.

Το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος έως τους 25⁰C. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε τόσο τη διάρκεια ζωής της, όσο και την αποτελεσματικότητά της.