Ο βήχας αντιμετώπιση www.my-pharmacy.gr/tag/bixas-antimetwpisi του αφορά ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού. Πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, με τα αίτια που το προκαλούν να ποικίλουν από χώρα σε χώρα.

Υπάρχουν διάφοροι αποτελεσματικοί τρόποι για να ανακουφιστεί κάποιος από τον βήχα και ό,τι ενοχλητικό συνεπάγεται αυτός. Μια ζεστή σούπα είναι μια πολύ καλή λύση. Το ίδιο και ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι από βότανα. Από τη στιγμή που αισθάνεστε πόνο στο λαιμό σας, μπορείτε να κάνετε γαργάρες με αλάτι διαλυμένο σε ζεστό νερό.

Το αλάτι στο νερό βοηθάει άμεσα την αποστράγγιση του περίσσιου υγρού από ερεθισμένες περιοχές στο λαιμό. Με αυτόν τον τρόπο εξασθενούν τα συμπτώματα. Οι γαργάρες λεπταίνουν και τη βλέννα. Πάρτε μερικές φαρμακευτικές καραμέλες ή παστίλιες. Κάποιες από αυτές περιέχουν συστατικά όπως δεξτρομεθορφάνη (ένα αντιβηχικό) ή βενζοκαΰνη (ένα αναισθητικό), ενώ άλλες φυσικά καταπραϋντικά συστατικά όπως μέλι, μενθόλη, έλαιο μέντας ή έλαιο ευκαλύπτου.

Υπάρχει και η λύση του γνωστού σε όλους μας Vicks, το οποίο μπορεί να μας ανακουφίσει από τους πόνους στο στήθος και στην περιοχή γύρω από τον λαιμό. Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στο Penn State College of Medicine, τα παιδιά άνω των δύο ετών είχαν συμπτωματική ανακούφιση και μπορούσαν να κοιμηθούν καλύτερα μετά την εφαρμογή του Vicks.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα περιέχει συστατικά όπως είναι η μενθόλη, η καμφορά και ο ευκάλυπτος. Ο συνδυασμός όλων αυτών οδηγεί στην ανακούφιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.