Δες εδώ πως η οδοντόβουρτσα Oral B δεν είναι το μοναδικό προϊόν που διαθέτει στο εμπόριο η συγκεκριμένη εταιρεία. Υπάρχουν και άλλα ποιοτικά βοηθήματα, τα οποία προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες για μια ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή.

Τα Cross Action Ανταλλακτικά 3+1τμχ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Το σχήμα της κεφαλής Oral-B CrossAction διαθέτει ίνες ειδικά σχεδιασμένες για βέλτιστη κάλυψη των δοντιών. Είναι συμβατή με όλες τις οδοντόβουρτσες που ταλαντεύονται και περιστρέφονται. Οι μοναδικές της ίνες φθάνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια για να απομακρύνουν περισσότερη πλάκα και να αφήνουν ολόκληρο το στόμα καθαρό σε σύγκριση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Η Oral-B Ιδρύθηκε το 1950 στην Καλιφόρνια. Από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας της παρέχει εξαιρετικά προϊόντα στοματικής υγιεινής στους καταναλωτές, στους οδοντιάτρους, και στους εμπόρους λιανικής πώλησης παγκοσμίως. H κεφαλή της οδοντόβουρτσας Oral-B CrossAction σχεδιάστηκε με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε να φθάνει βαθιά ανάμεσα στα δόντια για ανώτερο καθαρισμό σε σύγκριση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Διαθέτει ίνες με τέλεια γωνία για να μπορούν να μπαίνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια και να απομακρύνουν την πλάκα. Είναι συμβατή με ολόκληρη τη σειρά από επαναφορτιζόμενες οδοντόβουρτσες της Oral-B, με εξαίρεση την Oral-B sonic.

Η CrossAction διαθέτει γωνίες ακριβείας που στοχεύουν την πλάκα για να απομακρύνουν έως και 100% περισσότερη πλάκας σε σύγκριση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Δοκιμάστε τη και το τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.