Το σιρόπι για βήχα https://www.ifarmacy.gr/tag/siropi-gia-bixa είναι το προϊόν που σημειώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις από όλα όσα συναντάμε στα ράφια των φαρμακείων. Τα νέας γενιάς σκευάσματα περιέχουν βελτιωμένη σύνθεση, η οποία βασίζεται σε βότανα και άλλα φυσικά συστατικά. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι αναγκαίος ο συνδυασμός με άλλα μέσα αντιμετώπισης, όπως οι καραμέλες.

Το APIVITA Pastilles - Παστίλιες για τον πονεμένο Λαιμό, Με πρόπολη & γλυκόριζα, 45 gr είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν. Οι παστίλιες παρέχουν ήπια αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση, ενώ περιέχουν βιταμίνη C. Μαλακώνουν άμεσα τον λαιμό και να καταπραΰνουν τον βήχα.

Η βιταμίνη C ενισχύει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος, ενώ κάθε παστίλια περιέχει το 20% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (Σ.Η.Π) σε βιταμίνη C. Οι συγκεκριμένες παστίλιες δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.

Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον, ενώ έχουν εντελώς φυσική σύνθεση, χωρίς ασπαρτάμη, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα, ζελατίνη και χρώματα. Κυκλοφορούν στα φαρμακεία σε μεταλλική συσκευασία, που περιέχει 45 γραμμάρια. Δύο παστίλιες την ημέρα είναι αρκετές για να περιορίσουν τα συμπτώματα του πονόλαιμου και του βήχα.

Οι συγκεκριμένες παστίλιες είναι πλούσιες σε φυσικά συστατικά, αφού περιέχουν πρόπολη, γλυκόριζα, βιταμίνη C. *(Περιέχει phenylalanine). Δεν προκαλούν παρενέργειες, ούτε διάφορες αλλεργίες, αρκεί να μην υπάρξει υπερκατανάλωση. Οι ειδικοί συνιστούν οι καραμέλες να συνδυάζονται με κάποιο ήπιο σιρόπι, για καλύτερα αποτελέσματα.