Δες εδώ οδοντόβουρτσα Oral B αποτελεί την κορυφαία επιλογή για πάρα πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τόσο οι απλές, όσο και οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν πολλά πλεονεκτήματα και κάνουν τη διαφορά στο βούρτσισμα των δοντιών.

Η Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Oral-B Smart 4 4000 συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού, με το σύστημα Έξυπνης Καθοδήγησης με σύνδεση Bluetooth μέσω της εφαρμογής Smartphone Oral-B. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί και παρέχει πληροφορίες και συμβουλές σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την φροντίδα της στοματικής σας υγιεινής και σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την εφαρμογή.

Η στρογγυλή κεφαλή της Oral-B Smart 4 4000 είναι εμπνευσμένη από τα εργαλεία των οδοντιάτρων. Προσαρμόζεται σε κάθε δόντι καθώς ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται (3D Technology), αφαιρώντας έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Διαθέτει τρία προγράμματα καθαρισμού: για καθημερινό καθαρισμό, για ευαίσθητα δόντια και ούλα, για λεύκανση.

Σύμφωνα με τους οδοντίατρους, συστήνεται η αλλαγή της κεφαλής κάθε 3-4 μήνες ή όταν οι τρίχες είναι ξεθωριασμένες και φθαρμένες, για να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο καθαρισμού. Έχει ένα ειδικό χρονόμετρο, το οποίο σας βοηθά να βουρτσίζετε τα δόντια για δύο λεπτά όπως συνιστούν και οι οδοντίατροι.

Επιπλέον, προειδοποιεί και μειώνει ταχύτητα για να είστε σίγουροι ότι δεν ασκείται υπερβολική πίεση στα ούλα κατά το βούρτσισμα. Περιέχει μπαταρία Li-ION που παρέχει βούρτσισμα για περισσότερο από 2 εβδομάδες με μια πλήρη φόρτιση.