Βρες εδώ την καλύτερη ηλεκτρική κουβέρτα, ένα προϊόν που παρουσιάζει μεγάλες πωλήσεις κάθε φθινόπωρο και χειμώνα, αφού το προτιμούν όλο και πιο πολλοί καταναλωτές. Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες συσκευές, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Η PITSOS GUB1090W είναι ένα θερμαινόμενο υπόστρωμα, το οποίο τοποθετείται μεταξύ του στρώματος και του κατωσέντονου. Το υπόστρωμα ζεσταίνει ευχάριστα και αφαιρεί την υγρασία από το στρώμα και το κάλυμμα, για να σας χαρίζει ένα ζεστό, ξεκούραστο, ανακουφιστικό και υγιεινό ύπνο. Απαλλαγείτε από το άγχος και την κούραση της ημέρας και χαλαρώστε το σώμα σας. Επιπλέον, ανακουφίζει από πόνους αρθρίτιδας, μυϊκούς πόνους , οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, ρευματισμούς κ.ά.

Σημειώνεται πως μονό θερμαινόμενο υπόστρωμα για εσωτερική χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου. Έχει διαστάσεις 150 cm x 80 cm και διαθέτει τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας για καλύτερη προσαρμογή της θερμότητας. Έχει γρήγορη προθέρμανση και υψηλή ισχύς 90 Watt για ταχεία θέρμανση. Η ειδική κατασκευή του εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια του υποστρώματος.

Διαθέτει ακόμα, χειριστήριο με ένδειξη LED για εύκολο έλεγχο και αποσπώμενο χειριστήριο που επιτρέπει το εύκολο πλύσιμο του υποστρώματος ακόμη και σε πλυντήριο ρούχων. Έχει καλώδιο σύνδεσης μήκους τριών μέτρων και κάλυμμα από 100% βαμβάκι που πλένεται στο πλυντήριο. Είναι κατασκευασμένη από πολύ μαλακό υλικό για μέγιστη άνεση.

Διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 12 ώρες συνεχούς χρήσης για την πρόληψη της λειτουργίας χωρίς επίβλεψη και αυτόματη διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια και έξυπνο σύστημα ασφαλείας με αισθητήρες.