Δες εδώ γιατί τα μπιμπερό Nuk είναι από τις κορυφαίες επιλογές που κάνουν οι νέοι γονείς, οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια και άνεση στη διαδικασία του ταΐσματος του βρέφους. Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει στο εμπόριο μια σειρά από ποιοτικά προϊόντα.

Το NUK Disney Finding Dory First Choice Plus Μπιμπερό Πολυπροπυλενίου (ΡΡ) 300ml με θηλή είναι ένα από αυτά. Χάρη στη θηλή NUK First Choice plus, η όλη διαδικασία της διατροφής του βρέφους γίνεται με τον καλύτερο δυνατό φυσικό τρόπο. Έτσι, γίνεται πιο εύκολο να επιτευχθεί ο κύριος στόχος, που είναι η υγιής ανάπτυξη της παιδικής γνάθου. Γι’ αυτό το λόγο παίζει τόσο σημαντικό ρόλο η φυσική αίσθηση θηλασμού από το μητρικό στήθος.

Το ιδιαίτερο σχήμα της θηλής NUK σχεδιάστηκε με βάση το σχήμα που παίρνει το στήθος της μητέρας κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Πιο συγκεκριμένα, αφήνει στη γλώσσα και στις σιαγόνες αρκετό χώρο για να γίνονται φυσικά όλες οι απαραίτητες θηλαστικές κινήσεις. Ακόμη, η νέα μαλακή περιοχή Softzone έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προσαρμόζεται ακόμα καλύτερα η θηλή στον ουρανίσκο για μια απόλυτα φυσική αίσθηση θηλασμού.

Τέλος, χάρη στο βελτιωμένο σύστημα διαφυγής αέρα κατά των κολικών Anti-Colic Air System, διασφαλίζεται πλήρως η φυσική ροή του υγρού. Έτσι, το βρέφος σας μπορεί να πίνει με ευκολία το γάλα χωρίς να καταπίνει ταυτόχρονα αέρα. Το ιδιαίτερα φαρδύ στόμιο των μπιμπερό NUK First Choice+ παρέχει μεγάλη ευκολία στο γέμισμα και στον καθαρισμό.