Το σιρόπι για βήχα www.my-pharmacy.gr/tag/siropi-gia-bixa είναι το προϊόν που πωλείται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στα φαρμακεία, για την αντιμετώπιση αυτού προβλήματος. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα σκευάσματα, που προσφέρουν συνδυαστική δράση.

Το Pharmalead Cold Free Φυτική Κρέμα Σώματος Κατάλληλη για Μασάζ, 40 ml είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις, ενώ παρουσιάζει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Εφόσον ακολουθηθούν σωστά όλες οι οδηγίες χρήσεως, θα σας βοηθήσει στο να μαλακώσετε τον βήχα και να αναπνεύσετε ευκολότερα. Μαλακώνει τον πόνο στην περιοχή του λαιμού και ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους, οι οποίοι συνοδεύουν σε πολλές περιπτώσεις μία ίωση.

Θεωρείται ιδανική λύση για τα παιδιά, αφού εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να λαδώνει και να λεκιάζει. Είναι ένα φυτικό προϊόν, το οποίο σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα συμπτώματα του κρυολογήματος, βασιζόμενο στην ισχυρή του σύνθεση από φυσικά συστατικά.

Περιέχει φυσικά αιθέρια έλαια μέντας, ευκαλύπτου και πεύκου, συστατικά με τονωτικές, αναζωογονητικές και καταπραϋντικές ιδιότητές, των οποίων ο συνδυασμός συντελεί στη διευκόλυνση της αναπνοής, το μαλάκωμα του βήχα και του πονόλαιμου και την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Η πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) και το βούτυρο καριτέ παρέχουν βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Τέλος, η μενθόλη χαρίζει μία αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Δεν προκαλεί αλλεργίες και δεν περιέχει καμφορά. Είναι ένα δερματολογικά ελεγμένο σκεύασμα, που δεν περιέχει parabens, χρωστικές ουσίες και mineral oil.