Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, επιλέγουν τη σύσφιξη γλουτών https://www.propharmacy.gr/kat/susfiksi-gloutwn/ και άλλων σημείων του σώματος, για να μπορέσουν να βελτιώσουν όσο περισσότερο μπορούν την εξωτερική τους εμφάνιση. Η ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με κάποιες ειδικές ασκήσεις και τη σωστή ενυδάτωση καθ’ όλο το 24ωρο, θα σας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο. Στο εμπόριο κυκλοφορούν κάποια πρωτοποριακά προϊόντα.

Το 3 x Power Health Citruslim Συμπλήρωμα Διατροφής για τον Έλεγχο Βάρους, 3 x 60 caps ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Περιέχει το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα εσπεριδοειδών, Sinterol  Xpur, το οποίο δεκαπλασιάζει τη λιπόλυση. Η Power Health είναι μια εταιρεία που εγγυάται κορυφαία αποτελέσματα. Για πάνω από τρεις δεκαετίες δημιουργεί εξελιγμένες συνθέσεις και σκευάσματα για το αδυνάτισμα.

Στηρίζεται στην αξιοποίηση των φυσικών συστατικών σε συνδυασμό με τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις. Η αποτελεσματικότητα αυτών των σκευασμάτων αποδεικνύεται από μια σειρά κλινικών μελετών. Το Citruslim είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις πάνω στα δραστικά συστατικά συγκεκριμένων ποικιλιών εσπεριδοειδών. Αυτά συμβάλλουν άμεσα στη μείωση τους βάρους.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα περιέχει το Sinetrol Xpur, το οποίο είναι ένα μοναδικό φυσικό συστατικό που αποτελείται από το συνδυασμό μεσογειακών εσπεριδοειδών. Το τελικό αποτέλεσμα προέρχεται από το χυμό, τα φλούδια και τα κουκούτσια των φρούτων, έπειτα από φυσική επεξεργασία, η οποία περιλαμβάνει σύνθλιψη, ψυχρή πίεση, φιλτράρισμα, εκχύλιση, φυγοκέντρηση και ξήρανση συγκεκριμένων ποικιλιών εσπεριδοειδών.