Βρες εδώ ηλεκτρική κουβέρτα για πόδια που αποτελεί τη λύση για πολλούς καταναλωτές, που επιθυμούν να περάσουν στα ζεστά τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες. Όπως τονίζουν οι ειδικοί τα κάτω άκρα κρυώνουν πιο εύκολα και επηρεάζονται περισσότερο από την άνοδο της υγρασίας.

Η συγκεκριμένη μονή Ηλεκτρική Κουβέρτα – Θερμαινόμενο Υπόστρωμα αποτελεί για μικρούς και μεγάλους την ιδανική λύση στα κρύα βράδια, ώστε να απολαμβάνουν έναν ευχάριστο ύπνο. Με την ηλεκτρική κουβέρτα υπόστρωμα Plus θα βρείτε το κρεβάτι σας ζεστό πριν ξαπλώσετε και θα κοιμηθείτε με άνεση και ασφάλεια. Η ηλεκτρική κουβέρτα Plus έχει όλες τις πιστοποιήσεις της ευρωπαϊκής ένωσης και άλλα διεθνή πιστοποιητικά ασφάλειας.

Το ηλεκτρικό υπόστρωμα θα σας εξασφαλίσει ζεστό κρεβάτι για τέλειο ύπνο, χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετης θέρμανσης του σπιτιού σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Διαθέτει δύο επίπεδα θέρμανσης για να ρυθμίσετε εσείς το επιθυμητό και να πετύχετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της.

Επιπλέον, διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση υπερθέρμανσης και ένα εύχρηστο χειριστήριο. Είναι ιδιαίτερα πρακτική και εύκολή στη χρήση και έχει κατασκευαστεί με υψηλής ποιότητας υλικά, για να σας ζεστάνει με τη μέγιστη οικονομία και ασφάλεια.

Πρόκειται για ένα απολύτως ασφαλές και υγιεινό προϊόν εγκεκριμένο από τα Διεθνή πρότυπα ασφαλείας, με πιστοποιήσεις για τη μέγιστη ασφάλειά σας από παγκόσμιους οργανισμούς ποιοτικού ελέγχου με CE, RoHs. Στις μέρες μας, όλο και μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού αποφασίζει να αγοράσει ένα τέτοιο προϊόν, αφού θεωρείται οικονομικό και ασφαλές.