Όλο και πιο πολλοί άνθρωποι στην εποχή μας, άνδρες και γυναίκες, καταλήγουν στην επιλογή ενός ή περισσότερων συμπληρωμάτων διατροφής βιταμίνες. Με αυτό τον τρόπο κάθε ηλικιακή ομάδα μπορεί να παρέχει στον οργανισμό της τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και όλα τα άλλα σημαντικά συστατικά, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του.

Το Doctors Formulas Λιποσωμιακή φόρμουλα Vitamin D3 2500 IU & K2 200mcg 120ml είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής λιποσωμιακής φόρμουλας, το οποίο διατίθεται σε μορφή πόσιμου διαλύματος.

Τα λιποσώματα ανήκουν στις κολλοειδείς διασπορές συστημάτων μεταφοράς βιοδραστικών μορίων, που έχουν την ικανότητα μεταφοράς τους, ώστε να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα τους. Ανάλογα με τη μέθοδο παρασκευής, οι διαστάσεις των λιποσωμάτων και τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των δομικών τους μονάδων, είναι της κλάσης των νανομέτρων έως της τάξεως μερικών μικρομέτρων.

Σχετίζονται με τη φιλικότητα προς τον ανθρώπινο ιστό, χάρη στα δομικά υλικά πάνω στα οποία έχουν παρασκευαστεί. Ακόμα, είναι ικανά να μεταφέρουν βιοδραστικά λιπόφιλα μόρια, που έχουν προβλήματα βιοδιαθεσιμότητας και απορρόφησης, από τη στιγμή που δεν διαλύονται εύκολα σε υδατικά μέσα.

Το Vitamin D3 2500 IU & K2 200mcg αποτελεί ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής. Περιέχει βιταμίνες D3 και Κ2, που συμβάλλουν στη διατήρηση της κανονικής και φυσιολογικής κατάστασης των οστών και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης δόσης.