Η σύσφιξη προσώπου https://www.propharmacy.gr/sisfiksi-prosopou/ είναι μία διαδικασία την οποία αναζητούν όλες οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά, εφόσον θέλουν να επαναφέρουν την ελαστικότητα στην επιδερμίδα τους. Το δέρμα χαλαρώνει και χάνει τη σφριγηλότητά του, κάτι που αλλάζει το περίγραμμα και συνεπώς την εξωτερική εμφάνιση.

Η Nuxe Nuxuriance Ultra Roll On Mask είναι μία μάσκα προσώπου ολικής αντιγήρανσης, που κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 50 ml. Με τη χρήση της, η επιδερμίδα σταδιακά φαίνεται πιο σφριγηλή και αναδεικνύεται με το πέρασμα του χρόνου η χαμένη της λάμψη.

Διατίθεται στο εμπόριο σε μορφή roll-on και παρέχει ολική αντιγηραντική δράση και ενίσχυση της πυκνότητας της επιδερμίδας, με φυτικά σύμπλοκα από άνθος κρόκου, μπουκαμβίλια και υαλουρονικό οξύ.

Περιέχει ένα «έξυπνο» ενεργό συστατικό με στοχευμένη και συνεχή δράση. Απαλύνει και επανασχεδιάζει το οβάλ του προσώπου, ενώ επαναφέρει τη φυσική λάμψη. Τα φυτικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων από άνθος κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας, βοηθούν στην επιτάχυνση της δημιουργίας νέων επιδερμικών κυττάρων.

Με αυτόν τον τρόπο δρα σε βάθος, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αναδεικνύοντας τη φυσική της λάμψη. Μέσα σε χρονικό διάστημα 28 ημερών, η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή, γεμάτη και ξεκούραστη, ενώ το οβάλ του προσώπου φαίνεται να επανασχηματίζεται.

Περιέχει φυτικά συστατικά σε ποσοστό 90%. Είναι μη φαγεσωρογόνο σκεύασμα, ενώ δεν περιέχει parabens. Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.