Δες εδώ πως τα μπιμπερό Νuk έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού κυρίως λόγω των σύγχρονων προδιαγραφών τους. Η εταιρεία εδώ και δεκαετίες έχει μια σταθερή πορεία στο χώρο σε περίπου 100 χώρες σε όλον τον κόσμο. Κάθε χρόνο κάμει βελτιώσεις στα προϊόντα, ενώ υπάρχουν και νέες κυκλοφορίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή από πλευράς γονέων. Εξάλλου, όλοι θέλουν το καλύτερο για τα βρέφη τους και η άνεση μαζί με την ευκολία είναι οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες στο τάισμα ενός μωρού.

Ο συνδυασμός της αίσθησης φυσικού θηλασμού με τα ορθοδοντικά οφέλη του σχήματος αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις μητέρες. Η υψηλή ποιότητα στα υλικά κατασκευής, σε συνδυασμό με το μοντέρνο σχεδιασμό αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Τα προηγμένης τεχνολογίας θήλαστρα, τα οποία προσαρμόζονται ακόμα καλύτερα στον ουρανίσκο χάρη στη νέα απαλή περιοχή (Soft zone), απλοποιούν την όλη διαδικασία του ταΐσματος. Το βελτιωμένο σύστημα διαφυγής αέρα κατά των κολικών, αποτελεί μια ακόμη καινοτομία, η οποία κάνει το τάισμα μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους γονείς και για το βρέφη.

Τα μωρά πίνουν άνετα και ομαλά το γάλα χωρίς να καταπίνουν καθόλου αέρα που προκαλεί ανεπιθύμητο φούσκωμα. Τα συγκεκριμένα μπιμπερό είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί ή πλαστικό πολυπροπυλενίου. Έτσι, είναι πανάλαφρα. Επιπλέον, έχουν φαρδιά βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα, ενώ είναι ευχάριστα στην αφή. Γι’ αυτό σημειώνουν σταθερά μεγάλες πωλήσεις.