Δες εδώ μπιμπερό Nuk αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις μητέρες που θέλουν να προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες θηλασμού στο βρέφος τους. Θεωρείται ασφαλές και εύχρηστο, ενώ είναι κλινικά μελετημένο.

Το NUK First Choice Plus Μπιμπερό πολυπροπυλενίου (ΡΡ) 360ml με θηλή αποτελεί μία από τις πιο διάσημες επιλογές. Η ιδιαίτερα μαλακή θηλή σιλικόνης, προσαρμοσμένη στο σχήμα της γνάθου, μεγέθους 2 (6-18 μηνών) XL (με σταυροειδή σχισμή για παχύρρευστες τροφές) προσφέρει βέλτιστο συνδυασμό μητρικού θηλασμού και χρήσης μπιμπερό. Ακόμα, προλαμβάνει τους βρεφικούς κολικούς, χάρη στο βελτιωμένο σύστημα διαφυγής αέρα Anti-Colic Air System.

Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας, έχει χωρητικότητα 360ml και δεν περιέχει δισφαινόλη (BPA), ενώ διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Όταν τα βρέφη σταδιακά μεγαλώνουν και αρχίζουν να γίνονται δραστήρια, αυξάνονται και οι ανάγκες τους για ενέργεια. Οι παχύρρευστες τροφές και το γάλα με τα δημητριακά αποτελούν τη σωστή επιλογή, που θα διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση από το μπιμπερό στη στερεά τροφή. Το μπιμπερό NUK First Choice Plus με θηλή σιλικόνης με σταυροειδή σχισμή είναι ειδικά κατάλληλο για παχύρρευστες τροφές και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η καινοτόμα θηλή NUK First Choice Plus, το καθιστούν μοναδικό.

Η φιάλη πολυπροπυλενιού έχει χωρητικότητα 360ml προκειμένου να ικανοποιήσει τη δίψα ή πείνα των μωρών, ενώ το υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και κατάλληλο για την κατάψυξη. Η  θηλή NUK First Choice+ φέρνει ακόμη πιο κοντά στον φυσικό τρόπο διατροφής, με σκοπό την υγιή ανάπτυξη της παιδικής γνάθου, προσομοιάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση θηλασμού από το μητρικό στήθος.