Δες εδώ τις οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο στην εποχή που ζούμε, έχουν πρωτοποριακές συνθέσεις. Χάρη σε αυτές μπορούν να αντιμετωπίσουν με απόλυτη επιτυχία όλους τους κινδύνους που απειλούν την υγεία των δοντιών και των ούλων μικρών και μεγάλων σε ηλικία ατόμων.

Το Gum Travel Kit Σετ Ταξιδιού με Οδοντόβουρτσα, Οδοντόκρεμα και Οδοντικό Νήμα (156) είναι μια συμφέρουσα πρόταση για ολοκληρωμένη περιποίηση της στοματικής κοιλότητας. Το συγκεκριμένο σετ περιέχει original white οδοντόκρεμα 12,5ml, οδοντόβουρτσα ταξιδίου και οδοντικό νήμα original white 10m και 2 Μεσοδόντια Soft Picks.

Το οδοντικό νήμα original white αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν λεύκανση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περιέχει μικρονισμένο πυρίτιο και φθόριο για να μπορεί να αφαιρεί τους χρωματισμούς ανάμεσα στα δόντια, στα σημεία όπου μια οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να φτάσει. Έτσι, παρέχει αποτελεσματικό μεσοδόντιο και κάτω από τη γραμμή των ούλων έλεγχο της πλάκας για πιο όμορφα και υγιή δόντια και ούλα.

Τα μεσοδόντια soft picks γλιστρούν με άνεση ανάμεσα στα δόντια για ασφαλή αφαίρεση της πλάκας και των μορίων της τροφής. Πρόκειται για πρωτοποριακά βουρτσάκια μιας χρήσης, τα οποία έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από μαλακό καουτσούκ. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι τα Soft-Picks βοηθούν στη μείωση της ουλίτιδας. Δεν περιέχουν μεταλλικό σύρμα και είναι ιδανικά για ασθενείς με ορθοδοντικές συσκευές ή εμφυτεύματα.

Οι απαλές και εύκαμπτες τρίχες διεγείρουν και κάνουν απαλό μικρο-μασάζ στα ούλα για την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος και υγιών, σταθερών ιστών των ούλων.