Δες εδώ για τη σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου είναι μια διαδικασία, την οποία ακολουθούν πάρα πολλές γυναίκες από μια ηλικία και μετά. Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που η επιδερμίδα χαλαρώνει και αλλοιώνεται η εξωτερική εμφάνιση.

Το Synchroline Terproline PROMO με Terproline Face Αντιρυτιδική, Συσφικτική & Ενυδατική Κρέμα Προσώπου & Λαιμού, 50ml & ΔΩΡΟ Terproline Contour Eyes & Lips Κρέμα Σύσφιξης για τα Μάτια & τα Χείλη, 15ml είναι ένα ποιοτικό σετ. Χάρη στην ειδική του σύνθεση εγγυάται άμεση δράση και ικανοποιητικά αποτελέσματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και τα δύο σκευάσματα βελτιώνουν ορατά την όψη και διατηρούν την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος. Το πρώτο προϊόν είναι μια κρέμα σύσφιξης. Είναι κατάλληλη για χρήση σε καθημερινή βάση τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο λαιμό. Παρέχει πλούσια ενυδατική δράση, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει το περίγραμμα του προσώπου που έχει χαλαρώσει και επαναφέρει τη νεανική ομορφιά.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για την πρόληψη των ρυτίδων που προκαλούνται από την απώλεια τόνου του δέρματος και ελαστικότητας ή εξαιτίας διαδικασιών αδυνατίσματος. Επιπλέον, συμβάλλει στην προστασία και τη βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας πριν και μετά τις παρεμβάσεις, όπως η βλεφαροπλαστική, θεραπείες λέιζερ και χημικά peeling.

Το δεύτερο σκεύασμα ανυψώνει το άνω βλέφαρο και μειώνει την ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Παράλληλα, βελτιώνει ορατά την ποιότητα των ευαίσθητων περιοχών γύρω από τα μάτια και το περίγραμμα των χειλιών. Αυξάνει την ελαστικότητα και τον τόνο τους. Τέλος, αναστέλλει το σχηματισμό ρυτίδων, μειώνει το βάθος των υπαρχόντων ρυτίδων και παρέχει καταπραϋντική δράση.