Οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της στοματικής υγιεινής, προωθούν στην αγορά εξελιγμένα σκευάσματα, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Μια σειρά από αυτά τα προϊόντα αφορά και τις οδοντόκρεμες, που θα βρεις εδώ, που απευθύνονται στα μικρά παιδιά.

Η Chicco Οδοντόκρεμα Από 6 Μηνών με Γεύση Μήλο & Μπανάνα 50 ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δεν περιέχει φθόριο και συντηρητικά. Η γεύση μήλου και μπανάνας είναι ιδανική για τα πιο μικρά παιδάκια επειδή είναι από τις πρώτες γεύσεις που δοκιμάζουν κατά την περίοδο του απογαλακτισμού.

Η σειρά Oral Care αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μητέρες, παιδιάτρους και βρεφοκόμους, έτσι ώστε να παρέχει ασφαλείς λύσεις από τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού. Χάρη στην ξυλιτόλη βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας. Επιπλέον, τα ήπια συστατικά της συνδράμουν στην αποτελεσματική αφαίρεση της οδοντικής πλάκας χωρίς να βλάπτουν το σμάλτο και να καταστρέφουν τα δοντάκια.

Η στοματική υγιεινή δεν αφορά μόνο την πρόληψη της τερηδόνας και τον καθαρισμό των πρώτων δοντιών, αλλά επεκτείνεται και στην υγεία ολόκληρου του στόματος του παιδιού. Η συγκεκριμένη παιδική οδοντόκρεμα χάρη στην αγνή και απαλή σύνθεσή της, είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών. Σύνθεση σε πάστα.

Βάλτε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας πάνω στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε απαλά τα δόντια. Έπειτα, ξεπλύνετε.

Συστατικά: Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma (flavour), Sucralose.