Βρες εδώ κατσαρόλες, τα πιο δημοφιλή μαγειρικά σκεύη που κυκλοφορούν στην αγορά, όχι μόνο σήμερα, αλλά εδώ και πολλές δεκαετίες. Στην εποχή μας διατίθενται στο εμπόριο σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Τα προϊόντα της Woll είναι υψηλών προδιαγραφών, κορυφαίας ποιότητας και κατασκευασμένα στη Γερμανία με τον υψηλότερο βαθμό δεξιοτεχνίας, αφού φτιάχνονται από εκλεπτυσμένο, εξαιρετικά ανθεκτικό, χειροποίητο χυτό αλουμίνιο. Είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε διαδικασία που μπορεί να μειώσει την ποιότητα τους και σχεδιασμένα να σας προσφέρουν την καλύτερη και πιο ποιοτική απόδοση στο μαγείρεμα.

Η διαδικασία της επίστρωσης πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της Woll, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο εργοστάσιο της κατηγορίας του στην Ευρώπη. Χρησιμοποιείται η πιο μοντέρνα, φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία με την λιγότερη απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα.

Η όλη διαδικασία της κατασκευής και της εφαρμογής της επίστρωσης είναι απόλυτα PFOA free. Όλα τα προϊόντα έχουν επιφάνειες εξαιρετικά ανθεκτικές στις χαρακιές, σκληρυμένες με τεχνολογία plasma jet στους 20.000 °C αλλά και αντικολλητικές, ενώ η επίστρωση με πέντε στρώσεις και σκόνη διαμαντιού για αντοχή στην τριβή και τις χαρακιές, προσφέρει το καλύτερο και πιο υγιεινό μαγείρεμα.

Τέλος, οι εργονομικές λαβές σας διευκολύνουν και είναι ασφαλείς. Μπορείτε να βάλετε όλο το σκεύος στο φούρνο, αφού αντέχουν σε θερμοκρασίες έως και 250 °C, ενώ έχουν άνετο κράτημα και μεγάλη ανθεκτικότητα. Όλα αυτά πάντα με την υπογραφή και την εγγύηση της Woll.