Δες εδώ πως η σύσφιξη στήθους αποτελεί μια επιλογή που κάνουν πολλές γυναίκες είτε κατά τη διάρκεια, είτε μετά το τέλος της εγκυμοσύνης. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να επαναφέρουν την περιοχή του στήθους και του ντεκολτέ στην προηγούμενη ανορθωμένη τους κατάσταση και να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών προωθούν στην αγορά μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα που έχουν άμεση δράση.

Ένα από αυτά είναι και το Frezyderm Confidence Up Recovery Bust Απαλή Κρέμα Gel για την Ανόρθωση, Σύσφιξη & Αύξηση Όγκου του Στήθους 125ml. Πρόκειται για ένα σκεύασμα που έχει εξελιγμένη σύνθεση και υπόσχεται αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η συγκεκριμένη κρέμα αποτελεί ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες έχουν ατροφικό στήθος. Είναι ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν, αφού δεν περιέχει παράγωγα σιλικόνης και parabens.

Προσφέρει στοχευμένη πολλαπλή δράση αποκατάστασης χωρίς παρεμβατική τεχνική. Αποτελεί ιδανική επιλογή για την αποκατάσταση του στήθους μετά από εγκυμοσύνη, θηλασμό και παρατεταμένη δίαιτα. Παρέχει ανόρθωση, σύσφιξη και αύξηση του όγκου στο στήθος.

Η δράση του βασίζεται σε επιλεγμένα συστατικά φυσικής και βιοτεχνολογικής προέλευσης. Ο συνδυασμός τους, αυξάνει τον όγκο του στήθους χωρίς ορμονική παρέμβαση. Επιπλέον ενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Δεν συνιστάται κατά την διάρκεια του θηλασμού ή της εγκυμοσύνης.

Συστατικά: 

Σύσφιξη: Φυσικά αντιένζυμα προστατεύουν τις ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου.

Ανόρθωση: Δομικά λιποπεπτίδια.

Λιπογένεση: Ελαιώδη φυτικά εκχυλίσματα.

Ενυδάτωση & Τονικότητα: Φυσικοί πολυσακχαρίτες.