Η APIVITA είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στη Ελλάδα με σταθερά μεγάλες πωλήσεις κάθε χρόνο. Διαθέτει στο εμπόριο καινοτόμα προϊόντα, με πλούσια φυσική σύνθεσή, που προστατεύουν και φροντίζουν την επιδερμίδα σε βάθος. Η σύσφιξη προσώπου https://www.ifarmacy.gr/sysfiksi-prosopou/ είναι ένας τομέας στον οποίο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα.

Η μάσκα σύσφιξης και ανάπλασης της APIVITA αποτελείται από φυσικά συστατικά σε ποσοστό 97% και έχει ως βάση της τον βασιλικό πολτό. Θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, χαρίζοντας του υγεία, λάμψη και ελαστικότητα. Έχει cream - gel υφή και είναι κατάλληλη για όλους του τύπους επιδερμίδας και ιδανική για ώριμες επιδερμίδες με τάση χαλάρωσης.

Ο φρέσκος, ελληνικός βασιλικός πολτός ενθυλακωμένος σε λιποσώματα, διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προσφέροντας σύσφιξη και ανάπλαση. Η βιταμίνη Ε και το βιολογικό πράσινο τσάι αναζωογονούν το δέρμα. Ακόμη, το βιολογικό αιθέριο έλαιο νερολί ενυδατώνει, αναπλάθει και τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το βιολογικό λάδι ελιάς, το βούτυρο καριτέ, οι πρωτεΐνες σιταριού, το υαλουρονικό οξύ και το βιολογικό μέλι αποτελούν έναν πανίσχυρο συνδυασμό φυσικών συστατικών για θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος σε βάθος

Η εταιρεία αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι, αξιοποιώντας την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση. Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα της μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για δέκα λεπτά και αφαιρέστε την περίσσεια της μάσκας με χαρτομάντηλο ή με νωπό βαμβάκι. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Εφαρμόστε 1-2 φορές την εβδομάδα.