Από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες καλλυντικών στη Ελλάδα, αφού την προτιμούν εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες. Ξεχωρίζει για τα πλούσια σε φυσική σύνθεση προϊόντα της, τα οποία προσφέρουν ξεχωριστή και αποτελεσματική προστασία και φροντίδα στο δέρμα, που διαρκούν. Για τη σύσφιξη προσώπου https://www.mamacorner.gr/cat/susfiksi-proswpou η εταιρεία κυκλοφορεί στο εμπόριο μάσκες, που κάνουν τη διαφορά.

Η FACE MASK με βάση τον βασιλικό πολτό προσφέρει άμεση σύσφιξη και επανόρθωση της επιδερμίδας. Περιέχει 89% φυσικά συστατικά. Έτσι, προσφέρει στο δέρμα ανάπλαση, θρέψη και ενυδάτωση. Έχει cream - gel υφή, και είναι κατάλληλη για όλους του τύπους επιδερμίδας. Θεωρείται ιδανική για απαιτητικές επιδερμίδες με τάση χαλάρωσης.

Ο φρέσκος, ελληνικός βασιλικός πολτός ενθυλακωμένος σε λιποσώματα, διεισδύει βαθύτερα στην επιδερμίδα και τη συσφίγγει. Ταυτόχρονα παρέχει αναπλαστική δράση, ενώ το βιολογικό λάδι ελιάς, το βούτυρο καριτέ, οι πρωτεΐνες ρυζιού και το βιολογικό μέλι θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα.

Η APIVITA αντικαθιστά το νερό στη σειρά face masks με έγχυμα βιολογικό από πράσινο τσάι, το οποίο είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Η βιταμίνη Ε και το βιολογικό πράσινο τσάι αναζωογονούν άμεσα την επιδερμίδα. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο νερολί ενυδατώνει, αναπλάθει και τονώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα σε καθαρή επιδερμίδα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αφήστε για περίπου δέκα λεπτά και αφαιρέστε την περίσσεια της μάσκας με χαρτομάντηλο ή με νωπό βαμβάκι. Έπειτα, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μπορεί να εφαρμοστεί μία με δύο φορές κάθε εβδομάδα.