Δες εδώ πως η οδοντόβουρτσα Oral B καθαρίζει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται όλα τα δόντια. Γι’ αυτό το λόγο την προτιμούν τόσο πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality 2D Action Technologie White & Clean παρέχει ένα κλινικά αποδεδειγμένο ανώτερο καθαρισμό σε σύγκριση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της κεφαλής της οδοντόβουρτσας, περιβάλλει κάθε δόντι σε γωνία 16 μοιρών.

Ακόμη, διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη κούπα γυαλίσματος που βοηθά στην απομάκρυνση των κηλίδων για πιο λευκά δόντια, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικό καθαρισμό και λεύκανση μέσα σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων. Οι ίνες indicator δείχνουν πότε πρέπει να αλλάζετε την κεφαλή βουρτσίσματος. Αφαιρεί περισσότερη πλάκα από μια κανονική οδοντόβουρτσα.

Είναι συμβατή με τις κεφαλές βουρτσίσματος: Cross Action, Floss Action, Sensitive Clean, Trizone. Διαθέτει χρονόμετρο που δονείται έπειτα από δύο λεπτά βουρτσίσματος. Διαθέτει εργονομική λαβή επικαλυμμένη με καουτσούκ: για άνεση και έλεγχο. Χάρη στη 2D δράση καθαρισμού, που ταλαντεύεται και περιστρέφεται μπορείτε να απομακρύνετε την πλάκα καλύτερα από ό,τι με μια κανονική οδοντόβουρτσα.

Στην συσκευασία της Oral-B Vitality 2D Action Technologie White & Clean περιλαμβάνονται:

    1 επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

    1 κεφαλή βουρτσίσματος White & Clean

    1 βάση φόρτισης με φορτιστή.

Μετά το βούρτσισμα, ξεβγάλτε την κεφαλή για μερικά δευτερόλεπτα κάτω από το νερό με την λαβή ενεργοποιημένη. Απενεργοποιήστε την λαβή και αφαιρέστε την κεφαλή και ξεβγάλτε και τα δύο μέρη ξεχωριστά κάτω από το νερό και στεγνώστε τα.