Ζούμε σε μία εποχή που οι θήκες κινητών είναι απαραίτητες σε όσους χρησιμοποιούν για πολλές ώρες και σε καθημερινή βάση το τηλέφωνό τους, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο για φθορές.

Η συγκεκριμένη θήκη αποτελεί ιδανική επιλογή για το Sony Xperia M4 Aqua. Παρέχει εξαιρετική προστασία της συσκευής σας από ζημιές και έχει εξαιρετικά λεπτή κατασκευή για περισσότερη άνεση. Είναι κατασκευασμένη από ένα ισχυρό, ανθεκτικό υλικό που την καθιστά ευέλικτη όπως η σιλικόνη, αλλά και σκληρότερη από το κρύσταλλο, κάτι που προσφέρει μακροχρόνια προστασία της συσκευής σας.

Το υλικό που χρησιμοποιείται διαθέτει αντιολισθητική επίστρωση, κάτι που ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να πέσει το κινητό από το χέρι σας. Η θήκη έχει σχεδιαστεί για να είναι λεπτή, ελαφριά και να προστατεύει άριστα τη συσκευή σας ανά πάσα στιγμή. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα προσθέσει κανένα επιπλέον πάχος στο αγαπημένο σας Xperia M4 Aqua, που θα εξακολουθεί να χωράει με άνεση στην τσέπη σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της είναι ότι διαθέτει μία παραπάνω ανυψωμένη πρόσοψη, ώστε να είστε σίγουροι ότι αν το κινητό πέσει από τα χέρια σας, η οθόνη του δεν θα έρθει σε επαφή, με την επιφάνεια πρόσκρουσης (πάτωμα, δρόμος, κλπ.). Τέλος, προστατεύει εξαιρετικά την οθόνη σας από σκόνη ή γρατζουνιές.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ιδανικά κατασκευασμένη για το Sony Xperia M4 Aqua. Κατασκευασμένη από σκληρό, αντιολισθητικό, ανθεκτικό υλικό. Δεν καλύπτει καμία από τις λειτουργίες του κινητού σας (κάμερα, ακουστικά, κλπ.). Χρώμα: Πολύχρωμο. Υλικό: Σιλικόνη.