Η «ZeniΘ», ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, που προμηθεύει με φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα νοικοκυριά και επιχειρήσεις σ’ όλη την Ελλάδα, υποδέχεται τους καταναλωτές σ’ ένα πρωτότυπο «σπίτι» ολοκληρωμένης ενέργειας. 

Όπως ενημερώνει η εταιρεία, "το «σπίτι» της ZeniΘ ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα τη Λάρισα, ενώ θα ακολουθήσουν τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα και ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λαμία, η Χαλκίδα και η Αθήνα. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη σωστή χρήση της ενέργειας, ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του νοικοκυριού τους.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα ενημερωθούν και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα οφέλη που προσφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό η νέα συνδυαστική υπηρεσία Zeniθ Dual Energy, που προσφέρει εκπτώσεις στα ολοκληρωμένα πακέτα ενέργειας καθώς επίσης και τα μεμονωμένα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που η Zeniθ προσφέρει πανελλαδικά.

Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το σπίτι της ZeniΘ θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα για τον οικιακό εξοπλισμό τους, όπως ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και ψυγεία.

Ο πρώτος σταθμός του ταξιδιού είναι η Λάρισα (22&23/2) ενώ ακολουθούν τα Τρίκαλα (24&25/2, στην οδό Τσιτσάνη), η Καρδίτσα (26&27/2, στην Κεντρική Πλατεία και Πλατεία Παυσιλύπου αντιστοίχως). Οι επισκέψεις στη Θεσσαλία θα ολοκληρωθούν στις 28/2& 1/3 στο Βόλο."