Καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα προαναγγέλλει ο Λαρισαίος έμπορος Δημήτρης Γκισάκης που δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2010 με την δημιουργία του πρώτου καταστήματός υπό την επωνυμία BEAUTY FREE.

Ο ίδιος απόφοιτος της νομικής και οικονομολόγος απέκτησε την πρώτη επαφή με τα καλλυντικά κοντά στους γονείς του που διατηρούν στη Λάρισα τα καταστήματα “Soula” από το 1975.

Mιλώντας στην «Ελευθερία» και τον Γιώργο Νούλη, αναφέρει:

«Στα άμεσα σχέδιά μας είναι αρχικά η επέκταση των Franchise Concepts του Ομίλου GBG σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Τις επόμενες μέρες ανοίγουμε το πρώτο εταιρικό-πιλοτικό κατάστημα BEAUTY FREE στην καρδιά του Βόλου. Παράλληλα, προετοιμάζουμε και το δεύτερο Franchise κατάστημα του Ομίλου μας, το Beauty Salon.

Επιλέξαμε η πεταλούδα του BEAUTY FREE να ανοίξει τα “φτερά” της στον Βόλο, καθώς πρόκειται για μια πόλη με ιστορία, γεμάτη με νέους ανθρώπους και φοιτητές, οι οποίοι αποτελούν κατά πλειοψηφία το target group στο οποίο απευθυνόμαστε. Μια πόλη που αγαπάμε, η οποία σφύζει από ζωή και ενέργεια και συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα.

Σκοπεύουμε να επεκταθούμε σύντομα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί την πρώτη μας επιλογή, ενώ ακολουθούν η Κρήτη, τα Γιάννενα, η Ρόδος, η Κέρκυρα και κάθε άλλη νεανική πόλη της Ελλάδας με φοιτητικό παλμό. Οι τελικοί μας προορισμοί είναι η Αθήνα και η Κύπρος».

Z.H.