Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής η επιχείρηση λιανεμπορίου "ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ" στην ταβέρνα MOUSTAKI με όλους τους εργαζόμενους παρόντες. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, "σε μια ωραία και οικογενειακή ατμόσφαιρα, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, οι εργαζόμενοι των τεσσάρων καταστημάτων της αλυσίδας, βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές.

Την πίτα έκοψαν οι αδελφοί Ζήσης και Παναγιώτης Τσουμάνης. Ο Ζήσης Τσουμάνης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τις προσπάθειες του και τους ευχήθηκε καλή δύναμη για τη νέα χρονιά ενώ ο Παναγιώτης Τσουμάνης ξεκαθάρισε ότι και φέτος ο κυρίαρχος στόχος της αλυσίδας είναι ο σεβασμός στον πελάτη με υψηλή ποιότητα προϊόντων και οι χαμηλές τιμές. Το φλουρί της πίτας κέρδισε η Τασούλα Τσουμάνη. ΄

Στο τέλος της ημέρας όλοι οι εργαζόμενοι στα  ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ δεν παρέλειψαν να στείλουν τις ευχές τους στους πελάτες των καταστημάτων μια και με τους περισσότερους έχουν αναπτύξει πια μια φιλική σχέση.

Και του χρόνου… "