Πλήρως ανακαινισμένο παραδόθηκε στο καταναλωτικό κοινό ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που διαθέτει η My market το οποίο βρίσκεται στη Λάρισα.

Πρόκειται για το κατάστημα της οδού Φαρσάλων, το οποίο πριν περάσει στον όμιλο Παντελιάδη είχε στεγάσει παλαιότερα τον Γαλαξία και αργότερα τον Βερόπουλο. 

Είναι συνολικού εμβαδού 3.365 τ.μ. και διαθέτει 54 υπαίθριες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων αλλά και 10 θέσεις ποδηλάτων.

Μάλιστα το εν λόγω κατάστημα μεταμορφώθηκε πλήρως καθώς εφαρμόστηκαν καινοτόμες αρχιτεκτονικές τεχνικές, τόσο στο κέλυφος, όσο και στους εσωτερικούς χώρους.

Η Metro AEBE (My Market) υλοποιεί επενδύσεις 35-40 εκατ. ευρώ ανά έτος, έχει καταστεί ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα με πάνω από 11.000 απασχολούμενους έναντι 4.543 προ της εξαγοράς του Βερόπουλου, συνεργάζεται με περίπου 500 προμηθευτές έχοντας πλέον ένα δίκτυο με 231 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα, διαθέτει 51 Metro Cash & Carry, αλυσίδα χοντρικής, που ήταν και η ναυαρχίδα του ομίλου έως την εξαγορά της Βερόπουλος, την οποία είχε ιδρύσει το 1976, φέρνοντας το θεσμό των Cash & Carry στη χώρα μας. Η εν λόγω αλυσίδα απευθύνεται στους επαγγελματίες, ενώ σήμερα έχει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα με μερίδιο αγοράς που πλησιάζει το 50%. 

Το επενδυτικό πρόγραμμα της Metro AEBE το 2021 έκλεισε στα 35 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνοντας τέσσερα νέα καταστήματα, πολλαπλές ανακαινίσεις υφισταμένων αλλά και την επέκταση του κέντρου διανομής στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. 

Επίσης περιελάμβανε αγορές ακινήτων όπου θα ανοίξουν καταστήματα τη νέα χρονιά.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr