Τρεις Θεσσαλούς θα έχει το νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.). 

Η νέα διοίκηση που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές των αντιπροσώπων συγκροτήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα σε σώμα, με τον Λαρισαίο πρόεδρο της τοπικής ένωσης (ΕΦΕΕΛ) να αναβαθμίζεται από μέλος σε α΄ αντιπρόεδρος, τον πρόεδρο της Τρικαλινής Ένωσης Φοροτεχνικών Θωμά Γρηγορίου να κρατά τη θέση του ταμία και τον πρόεδρο της Ένωσης Καρδίτσας, που για πρώτη φορά εκλέχτηκε στη διοίκηση της Ομοσπονδίας να είναι μέλος. 

Ειδικότερα το νέο Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ, που εκλέχτηκε στις 3 Απριλίου στα Ιωάννινα απαρτίζουν οι εξής: Πρόεδρος Βασ. Καμπάνης, Α΄ Αντιπρόεδρος Αστ. Νάκας, Β΄ Αντιπρόεδρος Αστ. Σιδερίδης, Γεν. Γραμματέας Δημ, Χριστοφοράκης, Ταμίας Θωμάς Γρηγορίου, Αν. Γεν. Γραμματέας Παν. Πιστικούδης, Εφ. Δημοσίων Σχέσεων – Εκπρόσωπος Τύπου Δημ. Τσαμόπουλος, μέλη Γεωργ. Παπαδημητρίου, Δημ. Παρλάνης, Γεώργ. Θεοδόσης, Ιωάν. Τριανταφύλλου. 

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε η προώθηση και διεκδίκηση των επικαιροποιημένων θέσεων της Ομοσπονδίας όπως αυτές προέκυψαν από τις Γενικές Συνελεύσεις και τις Ολομέλειες Προέδρων. 

Να σημειωθεί ότι ορίστηκαν επιστημονικές ομάδες με επικεφαλής: 

ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Γεώργ. Παπαδημητρίου 

ΕΙΣΟΔΗΜΟΣ (ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ): Παν. Πιστικούδης 

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ): Γεώργ. Θεοδόσης 

ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δημ. Παρλάνης 

ΦΠΑ: Ιωάν. Τριανταφύλλου  

ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΩΣΕΙΣ: Γεώργ. Παπαδημητρίου 

Ελευθερία