Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο συνάντησε σήμερα (19/9) στις 12 περίπου το μεσημέρι το προεδρείο του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΑΣΟΕΕ). Ειδικότερα στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν οι κ.κ. Αλέξανδρος Κοντός, Νικήτας Πρίντζος και Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος, α΄ αντιπρόεδρος και β΄ αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συνδέσμου.  

Στην συζήτηση οι εκπρόσωποι των αγροτών και των συνεταιριστικών οργανώσεων της χώρας αναφέρθηκαν σε σημαντικά ζητήματα του κλάδου όπως την υψηλή φορολογία των αγροτών, την λαθραία διακίνηση των αγροτικών προϊόντων αλλά και τις άδικες διώξεις των συνεταιριστών.   

«Ήταν εξαιρετική τιμή για τον ΣΑΣΟΕΕ και για τον καθένα μας ξεχωριστά το γεγονός ότι μας δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο κ. Παυλόπουλος δείχνει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική περιφέρεια, τον αγροτικό κόσμο και τις συνεταιριστικές οργανώσεις. Κατά την διάρκεια της συνάντησής μας του εκθέσαμε τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος», μας ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο.

Και πρόσθεσε: «ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας από την πλευρά του μας διαβεβαίωσε ότι για τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα είναι δίπλα σε οποιονδήποτε δραστηριοποιείται σε υγιή βάση και στηρίζει την ελληνική Περιφέρεια. Εμείς του υποσχεθήκαμε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ως ΣΑΣΣΟΕΕ ώστε να υπάρξει μια υγιής στήριξη των υγειών συνεταιριστικών οργανώσεων και των Ελλήνων αγροτών.

ypaithros.gr