Την πλέον αθέμιτη μέθοδο, την συκοφαντία, επέλεξε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης για να στηρίξει τις μεγάλες γαλακτοκομικές επιχειρήσεις της περιφέρειάς του.

Σε μια παρατεταμένη έξαρση “ψηφοθηρίας”, ο καλός κατά τα άλλα αυτοδιοικητικός, δεν περιορίζεται απλώς στο να επαινέσει τις γαλακτοβιομηχανίες και τους κτηνοτρόφους του τόπου του, αλλά “πετροβολάει” εκείνες των άλλων Ελληνικών περιοχών.

Είναι πρωτόγνωρο, και αναμφίβολα ξενίζει, να ακούει κανείς έναν αιρετό να ισχυρίζεται ότι το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα στη Θεσσαλία την Μακεδονία ή και αλλού είναι κατώτερα έναντι εκείνων της Ηπείρου. 

Δηλαδή τι ακριβώς θέλει να μας πει; Ότι η Θεσσαλία, ως πρωταθλήτρια περιοχή της χώρας στην παραγωγή φέτας, με επιχειρήσεις κολοσσούς όπως η ΤΥΡΑΣ, η La Farm, η Όλυμπος και πολλές μεσαίες και μικρότερες, με συλλογή γάλακτος που ξεπερνάει τους χίλιους τόνους την ημέρα, χρησιμοποιούν εισαγόμενη πρώτη ύλη;

Ας ρωτήσει καλύτερα τους θεσσαλούς παραγωγούς ο Ηπειρώτης περιφερειάρχης, για να του πουν σε ποιους δίνουν καθημερινά το γάλα τους.

Οι απαντήσεις που θα λάβει ίσως τον υποχρεώσουν να συμμαζευτεί πριν καταστεί γραφικός. Άλλωστε οι εκλογές αργούν ακόμα…

Κ.Τ.