Προσέχουν και τη δεκάρα οι υπουργοί του Μητσοτάκη, καμμιά σχέση με τις εποχές Καραμανλή θα σχολίαζαν οι κακεντρεχείς. Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο δικός μας Κώστας Σκρέκας προχώρησε σε προμήθειες νέων επίπλων. Μη φανταστείτε τίποτα τρελά ποσά, αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν… Για να εξηγούμαστε λοιπόν, το συνολικό ποσό έφτασε τις 5.034 ευρώ περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, έγραψε το dark room.

Δύο ήταν οι «τυχερές» εταιρείες που μοιράστηκαν τη δουλειά. Οι προμηθευτές, που επελέγησαν μετά από διαδικασία υποβολής προσφορών, είναι η εταιρεία Σιγάλας Σπυρίδων – SigaLine, που εδρεύει στο Κερατσίνι, και η οποία ανέλαβε το ένα κομμάτι ύψους 3.397,60 ευρώ (με τον ΦΠΑ) και η εταιρεία Σύγχρονο Σπίτι – Φανουράκης – Επταμηνιτάκη Ο.Ε., που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το δικό της κομμάτι είναι 1.636,80 ευρώ (πάντα με τον ΦΠΑ). Αυτό που έχω να παρατηρήσω εδώ είναι η ορθή λογική της αποκέντρωσης καθώς «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα», όπως έλεγε κι ένα παλιό σλόγκαν. Ποια είναι τα νέα έπιπλα; Ένα διευθυντικό γραφείο, 10 γραφεία εργασίας, 10 συρταριέρες, 5 καλόγεροι ρούχων, 15 καθίσματα εργασίας και 5 καθίσματα επισκεπτών.

Καλοφόρετα...

Χ.Ψ. thessaliaeconomy.gr