Πολλοί επισκέπτες στα online καζίνο αγαπούν όχι μόνο το τυχερό παιχνίδι αλλά και την καλή μουσική. Έτσι, οι πάροχοι κουλοχέρηδων προσπαθούν να εκπλήξουν τους παίκτες όχι μόνο με τους κλασικούς κουλοχέρηδες αλλά και με τους θεματικούς κουλοχέρηδες. Κάθε πάροχος χρησιμοποιεί το δικό του μοναδικό στυλ όταν δημιουργεί κουλοχέρηδες μουσικής. Εδώ είναι τα κορυφαία παιχνίδια σε αυτό το θέμα για να παίξετε στο Rabona.

Οι Osbournes

Το Osbournes δημιουργήθηκε από τη Microgaming. Βασίζεται σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι για τη ζωή της οικογένειας Osbourne. Είναι ένας κουλοχέρης πέντε κυλίνδρων με 20 γραμμές πληρωμής και ενδιαφέροντα μπόνους μίνι-παιχνίδια. Για παράδειγμα, ο κουλοχέρης έχει ένα επιπλέον παιχνίδι Knock-Knock όπου μπορείτε να λάβετε μια ανταμοιβή. Σε έναν άλλο γύρο μπόνους, το Grab a Gift, πρέπει να επιλέξετε ένα δώρο μετά από το οποίο θα εμφανιστεί ένα έπαθλο. Μια άλλη ενδιαφέρουσα λειτουργία του κουλοχέρη είναι ότι έχει σύμβολα με πολλαπλασιαστές. Επιπλέον, μπορείτε να πετύχετε το τζάκποτ στο παιχνίδι.

Τα σύμβολα στον κουλοχέρη περιλαμβάνουν εικόνες όλων των μελών της οικογένειας Osbourne: Ozzy, της συζύγου του Sharon και των παιδιών τους (Kelly και Jack). Επιπλέον, στον χώρο παιχνιδιού διακρίνονται κατοικίδια και σύμβολα που σχετίζονται με τη μουσική.

Sabaton

Αξίζει να αναφέρουμε το heavy metal συγκρότημα Sabaton. Έχει επιτύχει δημοτικότητα πολύ πέρα από τα σύνορα της πατρίδας του, Σουηδίας. Έτσι, η Play'n Go κυκλοφόρησε ένα θεματικό κουλοχέρη για τα μέλη του Rabona.

Ο χώρος παιχνιδιού αυτού του παιχνιδιού αποτελείται από 5 κυλίνδρους, 10 σταθερές γραμμές για συνδυασμούς και 15 κελιά για σύμβολα στην κύρια οθόνη. Αυτό δεν είναι απλώς ένας κουλοχέρης, αλλά ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές λειτουργίες μπόνους.

Όπως ίσως έχετε ήδη μαντέψει, οι κυλίνδροι απεικονίζουν τους μουσικούς του συγκροτήματος. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα σύμβολα, όπως σπαθιά, κράνη, σφαίρες και χειροβομβίδες. Παρεμπιπτόντως, αυτά τα αντικείμενα αντικατοπτρίζουν το θέμα των τραγουδιών του συγκροτήματος, τα οποία συχνά είναι αφιερωμένα σε πόλεμο ή συγκεκριμένες μάχες.

Το Sabaton θα εκτιμηθεί από τους θαυμαστές του σουηδικού συγκροτήματος. Ωστόσο, αν δεν είστε λάτρης της heavy metal, τότε τα καλά γραφικά, τα υπέροχα τραγούδια και οι διάφορες λειτουργίες μπόνους θα σας κάνουν μια καλή εντύπωση.

Έλβις: Ο Βασιλιάς

Το Έλβις: Ο Βασιλιάς είναι ένας κουλοχέρης που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες του Rabona στον κόσμο του ροκ εν ρολ. Άλλωστε, ο κουλοχέρης είναι αφιερωμένος στον βασιλιά του είδους, Έλβις Πρίσλεϊ. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την International Game Technology. Είναι ενδιαφέρον ότι ο κουλοχέρης κυκλοφόρησε προς τιμήν της 75ης επετείου από τη γέννηση του θρύλου.

Ο χώρος παιχνιδιού έχει 5 κυλίνδρους και 3 σειρές συμβόλων με 25 νικητήριες γραμμές. Ο κουλοχέρης αποτελείται από πολλούς γύρους μπόνους και άλλες επιλογές.

Στους κυλίνδρους του Έλβις: Ο Βασιλιάς, μπορείτε να δείτε τόσο την εικόνα του ίδιου του Έλβις όσο και τα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του: γυαλιά, μικρόφωνο, κιθάρα και ένα δερμάτινο μπουφάν. Για παράδειγμα, το Wild είναι το χαρακτηριστικό λογότυπο του Έλβις: Ο Βασιλιάς. Διαφέρει από άλλα στο ότι μπορεί να αντικαταστήσει σύμβολα που λείπουν σε συνδυασμούς.

Ο κουλοχέρης έχει τρεις γύρους μπόνους ταυτόχρονα, οι οποίοι ονομάζονται προς τιμήν των διάσημων τραγουδιών του Έλβις Πρίσλεϊ. Για παράδειγμα, στο Viva Las Vegas, μπορείτε να λάβετε δωρεάν περιστροφές. Το All Shook Up έχει επίσης δωρεάν περιστροφές με ειδικές λειτουργίες. Παρεμπιπτόντως, το Heartbreak Hotel είναι ένα θεματικό παιχνίδι μπόνους.

Το Έλβις: Ο Βασιλιάς είναι ένας από τους πιο δημοφιλής κουλοχέρηδες αφιερωμένοι σε αστέρια της μουσικής. Εκτός από αυτό, η IGT έχει κυκλοφορήσει επιπλέον κουλοχέρηδες όπως Rockin' the Charts, A Little More Action και Multi-Strike. Αν αγαπάτε τον Έλβις και τα τυχερά παιχνίδια, σκεφτείτε αυτούς τους κουλοχέρηδες και δοκιμάστε ακόμη και την τύχη σας σε αυτά.

Καλά Χριστούγεννα Megaways

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση και η μουσική που αντιστοιχεί σε αυτή τη γιορτή δίνουν ανεξήγητη γαλήνη και πίστη στα θαύματα. Οι χριστουγεννιάτικες επιτυχίες αποτελούνται από μια απλή μελωδία που συνεχίζει να επαναλαμβάνεται αλλά δεν γίνεται ποτέ βαρετή! Στα μοτίβα της μουσικής, θα ακούσετε το τρίξιμο του ξύλου στο τζάκι ακόμα και τη χιονοθύελλα έξω από το παράθυρο. Όσον αφορά τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, η μεταβλητότητα είναι σε υψηλό επίπεδο, η πληρωμή είναι 95.5%, και όπως θα έπρεπε να είναι σε αυτές τις γιορτές — οι επισκέπτες του Rabona περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δώρα.