Δεν είναι μόνο η έλευση του πρώτου site επιχειρηματικής ενημέρωσης, του δικού μας thessaliaeconomy.gr, που δείχνει ότι στο θεσσαλικό Internet γίνονται ενδιαφέρουσες κινήσεις και αξιόλογες πρωτοβουλίες. Οι πληροφορίες από το μέτωπο των Startups είναι επίσης ευοίωνες και δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα γίνουν αρκετές κινήσεις στο πεδίο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας. 

Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει από... πρώτο χέρι τουλάχιστον δύο τέτοιες προσπάθειες, η μία στο κομμάτι της δημιουργίας μίας ψηφιακής αγοράς για όλη τη Θεσσαλία, η οποία θα μπορεί να δώσει έναν εύκολο τρόπο ώστε το φυσικό κατάστημα να αποκτήσει ηλεκτρονική παρουσία, ενώ η άλλη θέλει να προσφέρει λύσεις marketing με τη χρήση των ποικίλων μέσων της τεχνολογίας προς το σκοπό της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. 

Είναι νωρίς ακόμα για ανακοινώσεις και αναλυτικές πληροφορίες, αφού όλα βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού, το οποίο είναι πολύ συχνά και το πιο δύσκολο βήμα στην οποιαδήποτε ψηφιακή προσπάθεια. Το σίγουρο είναι ότι το thessaliaeconomy.gr, μέσα από τις ηλεκτρονικές του σελίδες θα είναι πάντοτε κοντά στις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες φιλόδοξων startuppers. Μείνετε συντονισμένοι! 

N.K.