Δεκατρία νέα δρομολόγια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και επιπλέον πτήσεις σε άλλα πέντε δρομολόγια προσθέτει στο χειμερινό πρόγραμμά της για το 2018 η ιρλανδική low-cost αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Τα δρομολόγια θα συμβάλουν στη διακίνηση 5.7 εκ. επιβατών ετησίως, αλλά και στην αύξηση της κίνησης κατά 14%.

Συγκεκριμένα, το χειμερινό πρόγραμμα 2018 της Ryanair από Θεσσαλονίκη θα περιλαμβάνει δύο νέα δρομολόγια προς Μπολόνια δύο φορές την εβδομάδα και Νυρεμβέργη, επίσης δύο φορές την εβδομάδα. Επίσης, θα επανέλθουν πέντε δρομολόγια προς Μπρατισλάβα (δύο εβδομαδιαίως), Χανιά (τέσσερα εβδομαδιαίως), Αμβούργο(δύο εβδομαδιαίως), Παρίσι Μποβέ (δύο εβδομαδιαίως), Βαρσοβία Μοντλίν(δύο εβδομαδιαίως), που είχαν κοπεί από το χειμερινό πρόγραμμα 2017/2018 στο πλαίσιο της μείωσης του πτητικού της προγράμματος. Ακόμη, θα προστεθούν επιπλέον πτήσεις στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μιλάνο Μπέργκαμο(τρεις εβδομαδιαίως) και Θεσσαλονίκη-Βρυξέλες (τρεις εβδομαδιαίως). Επιπλέον, θα προστεθεί ακόμη μία πτήση στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη φθάνοντας έτσι τις τρεις πτήσεις ημερησίως. Ο συνολικός αριθμός των δρομολογίων από τη Θεσσαλονίκη θα ανέρχεται σε 21.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Rynair από Αθήνα περιλαμβάνει:

- Έξι νέα δρομολόγια προς: Άκαμπα (2 εβδομαδιαίως), Κατάνια (2 εβδομαδιαίως), Δουβλίνο (2 εβδομαδιαίως), Αΐντχόφεν (3 εβδομαδιαίως), Μαρρακές (2 εβδομαδιαίως) & Παλέρμο (2 εβδομαδιαίως)

- Επιπλέον πτήσεις προς Βουκουρέστι (1 εβδομαδιαίως), Σόφια (1 ημερησίως) και Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρθηκε.

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση του νέου Χειμερινού προγράμματος για το 2018, η Ryanair απελευθερώνει νέα προσφορά, με ναύλους των 16,99 ευρώ για ταξίδια έως τον Μάϊο, διαθέσιμη ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (9 Μαρτίου). «Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να κάνουν κράτηση προτού εξαντληθεί», δήλωσε Ο David O'Brien της Ryanair.

Το επιβατικό κοινό της Ελλάδας και οι επισκέπτες, μπορούν να πραγματοποιήσουν από τώρα κρατήσεις για ταξίδια έως τον Μάρτιο του 2019, με ακόμα χαμηλότερους ναύλους και περισσότερα ταξιδιωτικά προνόμια ενόψει του προγράμματος "Always Getting Better" για το 2018, το οποίο συμπεριλαμβάνει:

- Μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές – 25€ για κάθε αποσκευή των 20 κιλών

- Συνδεόμενες πτήσεις μέσω Ρώμης, Μιλάνου και Πόρτο με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν

- Ryanair Rooms με 10% έκπτωση σε Travel Credit

- Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους με το νέο συνεργάτη μας Car Trawler

- Υπόσχεση Ακρίβειας Αφίξεων/Αναχωρήσεων – 90% των πτήσεων θα είναι στην ώρα τους

- Υπόσχεση Τιμής – Βρείτε χαμηλότερη τιμή και θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά +5€ στο My Ryanair λογαριασμό σας