Εκδήλωση με θέμα “Εξειδικευμένες Πρακτικές για Περισσότερες Online Κρατήσεις” διοργανώνει στο Βόλο την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 - 15:00 στο ξενοδοχείο Volos Palace η εταιρία ξενοδοχειακού marketing Nelios μαζί με στρατηγικούς συνεργάτες της.

Πέρα από στελέχη της Nelios, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν στελέχη από τις Google, WebHotelier και GTP όπου θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, βέλτιστες πρακτικές και λύσεις για την αποτελεσματική online επικοινωνία των ξενοδοχείων. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες αλλά και στελέχη ξενοδοχείων και μικρών καταλυμάτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στο σύγχρονο online marketing. Πλάνο του σχήματος είναι η διοργάνωση αρκετών εκδηλώσεων στο άμεσο μέλλον ανά την Ελλάδα.

Στόχος είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα καταλύματα όλων των τύπων και κατηγοριών για το πως μπορούν εκμεταλλευτούν το ψηφιακό οικοσύστημα και να αυξήσουν την κερδοφορία των επιχειρήσεών τους. "Η προσπάθεια αυτή γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης του οράματος της Nelios για την αναβάθμιση της ψηφιακής παρουσίας των ελληνικών ξενοδοχείων και την αύξηση των απευθείας κρατήσεών τους" δηλώνει ο CEO της Nelios Δημήτρης Σερίφης και συνεχίζει "είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς που τόσο σημαντικά ονόματα για τον ξενοδοχειακό κλάδο όπως η Google, η WebHotelier και το GTP στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία".

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Μαγνησίας και απαιτείται δωρεάν εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.eventbrite.com/e/online-registration-32088643998?aff=pr

Πληροφορίες Υπεύθυνος επικοινωνίας: Καστρίτη Λίνα

Τηλ. +302146879950

Email: info@nelios.com

Website: www.nelios.com