Στην τοποθέτηση μηχανήματος ΑΤΜ στον χώρο του πρώην Δημαρχείου Αγναντερού, προχώρησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Η παράδοση του ΑΤΜ έγινε από τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, Γιώργο Μπούκη στον δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη, παρουσία του δημοτικού συμβούλου και μέλους του ΔΣ της τράπεζας, Γιώργου Παπακώστα και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού, Νικήτα Παπακώστα.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «Η τοποθέτηση αυτόματου μηχανήματος συναλλαγών στο Αγναντερό, ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ο Δήμος μας, μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η εκπλήρωσή του αιτήματός τους αποτελεί γεγονός. Μέλημά μας, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και η διευκόλυνση των δημοτών μας, καθώς δεν χρειάζεται πια να διανύουν χιλιομετρικές αποστάσεις για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας και τον πρόεδρό της Γιώργο Μπούκη για τη συνεργασία».

Να σημειωθεί πως από το συγκεκριμένο ΑΤΜ διενεργούνται τραπεζικές συναλλαγές όλων των υπόλοιπων τραπεζών με το πρόγραμμα ΔΙΑΣ.