Επισκέψεις Στελεχών της Τράπεζας υπό τον CEO Βασίλη Ψάλτη σε επιχειρήσεις και Περιφέρεια Τριήμερη περιοδεία στις περιφερειακές ενότητες Λάρισας και Μαγνησίας πραγματοποίησε η διοίκηση της Alpha Bank, με επικεφαλής τον CEO Bασίλη Ψάλτη και τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή Wholesale Banking Γιάννη Εμίρη και των Διευθυντών Εμπορικής Τραπεζικής, Επιχειρηματικών Κέντρων και δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας.

Το κλιμάκιο της Alpha Bank είχε συναντήσεις με τις διοικήσεις επτά μεγάλων επιχειρήσεων στην περιοχή, στο πλαίσιο υλοποίησης της πιστωτικής της πολιτικής, που έχει ως στόχο την  διοχέτευση πόρων άνω των Ευρώ 8 δισ. στην ελληνική οικονομία την προσεχή τριετία. 

Ειδικά για τους νομούς Λαρίσης και Μαγνησίας, μέσα από τα καταστήματά της, η Τράπεζα εξυπηρετεί περίπου 168.000 Ιδιώτες και 1.100 Επιχειρήσεις, καλύπτοντας τις επενδυτικές, στεγαστικές, καταναλωτικές και επιχειρηματικές τους ανάγκες, ενώ για τις δύο παραπάνω περιοχές, το ύψος των χορηγήσεων της Τράπεζας κατά τη διάρκεια του 2021 έφτασε τα Ευρώ 616 εκατ. 

Στο πλαίσιο της περιοδείας της διοίκηση της Alpha Bank στη Θεσσαλία, ο Βασίλης Ψάλτης είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό κατά τη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκε η ένταξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία», για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών σε 6 δομές Υγείας στους Νομούς Λαρίσης, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε επίσης το Δίκτυο Καταστημάτων σε Λάρισα και Βόλο και το Επιχειρηματικό Κέντρο Κεντρικής Ελλάδος και Ηπείρου της Alpha Bank, ενώ πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τα Στελέχη της Τράπεζας, κατά τη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις επιτάχυνσης της ανάπτυξης στην περιοχή και η περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών του Ομίλου με την τοπική κοινωνία.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr