Εκτός λειτουργίας τίθεται τις επόμενες ημέρες το υποκατάστημα της Eurobank στην Καρδίτσα, που στεγάζεται στο χώρο που λειτουργούσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πριν την συγχώνευσή του με την Τράπεζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το συγκεκριμένο υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη, θα ολοκληρώσει την λειτουργία του την Παρασκευή (26/1) στις 12 το μεσημέρι, ημέρα που θα γίνει και η μεταφορά του εξοπλισμού του, τόσο στο άλλο κατάστημα της οδού Πλαστήρα, όσο και σε αποθηκευτικό χώρο.

Ήδη από σήμερα το μεσημέρι έχουν τοποθετηθεί αφίσες που ενημερώνουν το κοινό, ότι από την προσεχή Δευτέρα θα εξυπηρετείται από το άλλο υποκατάστημα, τονίζοντας ότι το παρόν θα μεταφέρει εκεί τις εργασίες του. 

Ο λόγος που το πρώην Ταχυδρoμικό Ταμιευτήριο οδηγείται σε κλείσιμο δεν έχει γίνει επισήμως γνωστός αλλά οι πηγές μας λένε πως πρόκειται για μία κίνηση με σκοπό την εξοικoνόμηση πόρων για την Τράπεζα. 

Το βασικό πλέον ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει με το προσωπικό που στελέχωνε το υποκατάστημα που κλείνει. Οι ίδιες πηγές μας ανέφεραν πως κάποιοι εξ αυτών θα μεταφερθούν σε υποκαταστήματα εκτός νομού και οι περισσότεροι θα πάνε στο άλλο υποκατάστημα της Καρδίτσας. 

Λόγος για απολύσεις δεν έχει γίνει παρότι μεταξύ του προσωπικού φαίνεται να υπάρχει μία ανησυχία για το κοντινό μέλλον.

Π.Κ. (karditsalive.gr)