Τα δικαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μαγνησιακή Πίστη, έφεραν πιο κοντά τους Επαγγελματοβιοτέχνες της Μαγνησίας με την Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας ενημέρωσε ότι χρηματικό κεφάλαιο καταθέσεων έχει μεταφερθεί έχει στην τράπεζα Θεσσαλίας, ενώ σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας θα γίνει και δεύτερη μεταφορά χρημάτων τα οποία θα αναληφθούν από συστημική τράπεζα.

Η συνεργασία θα έχει και βάθος χρόνου και ποιότητα, ενημέρωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας, Τάσος Λάππας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της τράπεζας από το 2007, οπότε ιδρύθηκε και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με τη στήριξη των τοπικών φορέων, μέχρι και σήμερα που επεκτάθηκε σε Λάρισα και Βόλο.

«Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις, ώστε να μη χάσουμε άλλους συναδέλφους» τόνισε από την πλευρά του για τη συνεργασία ο πρόεδρος των Περιπτερούχων, Βασίλης Τόπας, αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ. «Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε βιώσιμοι και χρειαζόμαστε στήριξη για το μέλλον και για τα παιδιά μας. Προσπασπαθούμε να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας καλαίθητες και βιώσιμες» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και το Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Βαγγέλης Ταμπακιώτης, ο οποίος όπως είπε, γνώρισε την τράπεζα ως πελάτης και στη συνέχεια έγινε μέλος της. «Είναι γρήγορη, ευέλικτη και στέκεται με γνώσεις δίπλα στους επαγγελματίες» συμπλήρωσε.